Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polyphony Formula Gran Turismo '04

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Polyphony Formula Gran Turismo '04

Witam !!! Wlasnie jade w Endurance Nurburgring 24 H i wiem ze mozna tam wygrac wlasnie ten bolid. Na zdjeciach jakie znalazlem wyglada bardzo fajnie , ale chcialbym sie od was dowiedziec czegos wiecej o tym wozie. Prosze napiszcie mi co wiecie o tym aucie ( jaka moc , jak sie prowadzi , jakie przyspieszenie i V-max itp. ) Jezeli byl juz taki temat to bardzo przepraszam . Za odpowiedzi wielkie thx
    Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Re: Polyphony Formula Gran Turismo '04

Jeśli chodzi o moc to obie formuły mają ta sama 904BHP i jeździ na oponach racing medium. (nie da się go umyć ani zmienić mu opon) (ja jeżdżę tym czarnym bolidem)
    Prowadzi się bardzo dobrze bo ma super grip (przyczepność) i aerodynamikę.Przyspieszenie ma wykurwiste bo ma 904Bhp przy wadze o ile pamiętam 500kg (mogę się mylić piszę z pamięci) w razie czego z edytuje.Bez zmian w skrzyni jedzie max coś około 330KM/h a u ustawieniach nie grzebałem ale na pewno pójdzie więcej.

Pozdrawiam chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz ;p

Komentarz

To chyba narazie wystarczy Dzieki bardzo za info !!! Pozdro !!!

Komentarz

Ja jej wydłużyłem przełożenie bo na prostych nie zachwyca prędkością. Dużo nie straciła na przyśpieszeniu ale na odcinkach La Sarthe czy test course jest już znacznie lepiej.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

No tu sie zgadzam . Jechalem nia na jakims wyscigu na Test Cousre i mialem duze problemy z Mercedesem CLK-GTR . Max wyciagalem samodzielnie 345 km/h a w tunelu aero udalo sie raz wydusic 386 km/h . Ale na kretych trasach jest wspaniala !!

Komentarz

Pracuję...
          X