Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem

Witam! Mam do was pytanie - czy w GT4 jest dostępny tuning wizualny? Oraz czy oprócz tego tuningu w home (domu) jest coś jeszcze? Z góry dziękuję za odpowiedź

Re: Problem

W GT4 jeśli chodzi o tunning wizualny, to możesz zakładać jedynie spoilery i zmieniać felgi, no chyba, że jeszcze ustawienia zawieszenia, bo ich skutki też są wizualnie widoczne
    A Jeśli chodzi o tunning mechaniczny, to wszyskie części które możemy zakupić u danego producenta lub firmy typu HKS, Blitz etc. no i nastawy które możesz regulować samemu (na ekranie gdzie masz do połowy opuszczoną bramę garażową i min. procenty przejścia gry kliknij "start")

Pozdrawiam

Komentarz

Dziękuję za tak szybką odpowiedź A mam jeszcze kolejne dwa pytanka... otóż jakie auto będzie za ukończenie licencji IB na srebrnych medalach? Oraz czy jak zdobyłem jakąś licnecję na brąz to czy mogę poprawić na Srebro i dostanę 2 auto?

Komentarz

Lista wszystkich samochodów do wygrania jest TUTAJ a licencje są jako pierwszy punkt na tej liście, wystarczy poszukać :wink:
        Co do Twojego drugiego pytania, to w GT4 jest tak: Jeśli zrobisz wszystkie licencje na brąz dostaniesz za nie samochód, a potem poprawisz wszystko na srebro, to dostaniesz samochód który należy się za srebro, jeśli potem poprawisz na złoto to dostaniesz auto za złote medale.
        Natomiast jeśli byś od razu zrobił wszystko na złoto to dostaniesz trzy samochody na raz :wink:

PS. Ale o licencjach już na tym forum się pisało tysiące razy, wystarczy poszukać :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki za listę Fakt nie poszukałem.. Mam jeszcze ostatnie pytanie - co ile dni w GT komis ma nowe furki?

Komentarz

Zamieszczone przez foy
            Mam jeszcze ostatnie pytanie - co ile dni w GT komis ma nowe furki?
            Pytaj ile chcesz :wink:
            Nowe samochody są w komisach co 7 dni

Pozdrawiam

Komentarz

Jeśli pytać ile chcę to dobre Jakie polecasz auto na początek? Miałem Hondę Civić i ledwo wygrałem 1 zawody w Begginer Events. Najlepiej jakby było do 10 000cr.

Komentarz

Hmm, osobiście zaczynałem Mitsubishi Mirage ZG Cyborg, ale jest on bardzo porównywalny do Civica :wink:
                Możesz sobie przejśc licencje B na srebro, dostaniesz za to Mazdę Kusabi, którą bez problemu na początku przejdziesz FF Chalenge, albo kup Lancera z okolic '92 roku, kosztują 9 tysięcy z kawałkiem, a mają 250 koni, i na początku to dośc dobra inwestycja, bo dużo daje się nim przejść, z tego co pamiętam to chyba wersja GSR, taki brzydal, ale na początek nie jest najgorszy :wink:
                Mam na myśli model w tej budzie:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                X