Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak tego dokonać Panowie ? Porblem z doborem auta ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak tego dokonać Panowie ? Porblem z doborem auta ...

Na samym początku pragnę się przywitać z Wami !

Już jakiś czas to forum staję się coraz milszą lekturą dla mnie ,
    więc postanowiłem napisać .

Panowie, został mi ostatni wyścig w dziale Proffesional , wyścig Gran Turismo Wolrd ... wcześniej był Super Car Festival

Moje auto to Suzuki Escudo . Po paru próbach zauważyłem, iż to nie nadaje się do tego wyścigu chyba . Ogumienie wiem jakie założyć , na przód softy na tył hardy .

Wiem , że Mintola moze być dobra albo jakiś inny Race Car . Można je wygrac w dziale , który jest dla mnie niedostępny . Pozostaje mi tylko kupić to auto za 4,500,000 cr czy jak ?

Proszę o rade jak przejsc ten wyścig bo chcialbym mieć juz w garażu F1

Re: Jak tego dokonać Panowie ? Porblem z doborem auta ...

Proponuję wziąć BMW M3 GTR Race Car (albo inny podobny wózek), włączyć Nurburgring 24H w Endurance Events na B-Spec i tam wygrać Formula Gran Turismo...

... a następnie tą Formułką przejechać Gran Turismo World

Komentarz

Tak tylko pisze że nie ma dostepu do działu Endurance ja bym ci proponował kupić Toyote GT one jest warta tej ceny a jezeli masz mało kasy to uzbieraj jednym ze sposobów na forum bylo mowione

Komentarz

Sorry, nie doczytałem...

... ale mimo wszystko, taniej i wygodniej będzie dobić te kilka(naście) procent do Endurance Events. Ja właśnie w tej kolejności to robiłem, i do tego wyścigu podchodziłem Formula Gran Turismo

Komentarz

Myśle, że nie ma sensu zbierac tych 4,5 mln Cr, dużo szybciej będzie odblokowac Endurance Events, a potem wygrac Minoltę - uważam, że ta Toyota będzie lepsza od F1 do tego wyścigu, bo chociaż trochę rywalizacji będzie ^^
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A ja uważam, że temat w którym własnie piszemy i TEN TEMAT to jedno i to samo zapytanie naszego kolegi :wink:
            Proszę moderatora o scalanie tych 2 tematów w jeden :wink:
            Swoje zdanie wyraźiłem w drugim temacie już :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Wow , Panowie dziękuje za tyle odpowiedzi , jestem bardzo wdziećzny

sądze, iż rozważne będzie dobić te 25% gry i tym F1 bądź Minolta pojechać ... dziękuje bardzo raz jeszcze ,

Komentarz

polecam suzuki escudo tylko trzeba dobrze ustawić transmisje ale minolta bedzie świetna

Komentarz

Skoku_gt - nie umiesz czytać? Faabek podziękował i tyle. A było to 20 kwietnia... A odpisałeś 26 maja... :wink:

Komentarz

Ej panowie nie nie kombinujcie tam z Minolta czy F1. Poprostu kup sobie Pescalardo Play Station (o ile nie przekrecilem) podrasuj troche i bedzie dobrze, postaraj sie a sie uda. ma dobra przyczepnosc i przyspieszenie ja przejechalem bez wiekszyc bulów mimo ze nie jestem starym wyjadaczem.

W tym wyscigu a własciwie mistrzostwach wazna role gra zjazd do pitstopu trzeba sobie dobrze rozplanowac bo mozna stracic ale mozna i zyskac.

Komentarz

Pescarolo to dobra maszyna , ale Minolta czy F1 też niczego sobie.
                      Zrób sobie najlepsze ustawienia i już.!

Komentarz

Oczywiscie ze Minolta czy F1 sa super pewnie nawet lepsze od Pescalardo ale tu nie o to chodzi poprostu podsuwam pomysl koledze. Sam tak zrobilem i sie udało wiec i moze on skorzysta.
                        A co do ustawien w tym Pescalardo to nawet w nich nie grzebalem kupilem tylko czesci i na zywca poszedlem.

Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...
                        X