Witam jestem nowy witam wszystkich moj problem jest taki iz manowice mam problem z ostatnim wyscigiem dzału professional gdy klikam na granturismo wort championship pokazuje mi sie tp- in order to participate in this race event you will first need to win all Beeginer and professional events-i niemoge wejsc tam prosze o pomoc
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Professional events problem
Zwiń
X
-
Re: Professional events problem
W tych małych okienkach medal złoty i medał brązowy wyglądają, bardzo podobnie mogłeś czegoś nie zauważyć :wink:
Nie sługeruję, że Jesteś daltonistą, ale te medale wyglądają na prawdę podobnie i warto jeszcze raz sprawdzić po kolei
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukasW tych małych okienkach medal złoty i medał brązowy wyglądają, bardzo podobnie mogłeś czegoś nie zauważyć :wink:
Nie sługeruję, że Jesteś daltonistą, ale te medale wyglądają na prawdę podobnie i warto jeszcze raz sprawdzić po kolei
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez madmax20Zamieszczone przez LukasW tych małych okienkach medal złoty i medał brązowy wyglądają, bardzo podobnie mogłeś czegoś nie zauważyć :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Hello everyone
Hi, I am new here. Hope to know everyone!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wholesale jewelry, Shopping for fine vintage jewelry, The finest collection of Gold Jewelry
Komentarz
-
Czy minoltą wygram Gran Turismo Championchip, czy to tylko strata czasu i nerwów?GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
Komentarz