Re: Jaki jest wasz ulubiony,najtrudniejszy,najszybszy tor w GT4
Mój ulubiony-Nurburgring(trudny i się nie nudzi),La sarthe(nie wiem czemu)
Najtrudniejszy-Nurbrurgring(chyba nie musze uzasadniać),wszystkie wyścigi na szutrze i na śniegu
Najszybszy-chyba test course ale się zastanowię
Grand Valley East też nie jest zły. Tor pojawiający się w każdej części Gt. Dość krutki ale nie taki łatwy jak się na pierwszy rzut oka wydaje. Nawierzchnia raczej płaska więc niema niespodzianek z podbijaniem auta. Kawał prostej gdzie można się wykazać mocą, szeroki nawrót, znów trochę przed siebie, pod górkę i ślepy w prawo. Ciężko tam wcelować w wierzchołek zakrętu. Następnie sprint i przedziwny dobierany nawrót do ciasnego skrętu pod tunel. Trzeba się dobrze złożyć to tej sekcji. Za tunelem w prawo i znów na czuja żeby nie wlepić się w beton, na koniec kolejny obfity prawoskręt którego dobre wykonanie decyduje o prędkości na początku głównej prostej.
Nurburbring, wszystkie samochody testuje na tym torze jakie wpadną mi do garażu!
Rally d' Umbria dla mnie jest to najpiękniejsza trasa, wąskie średniowieczne uliczki umiejscowione na wzgórzu, dla mnie cudo!
A nienawidze laguna saca, laguna zupełnie jak płynny obronik na fermach nazwa
Zamieszczone przez RobertGT4
Jak chesz wiedziec to ci powiem..zrobiliśmy tak Ford GT '02 max speed wynosił 450 ale po tuningu tyle jedzie na Test Course ale my go wzieli na 2 playerów i ja jechałem Fordem a kumpel Midgetem proste
Komentarz