woodone supra najlepsza fura w grze jak dla mnie gdy pobawilem sie w ustawienich to niszcze wszystkie lemanse jak chce np w trasie w ktorej jezdzimy przez 100okrazen w kolko chyba kazdy wie ze chodzin o speedway gdzie scigamy sie z lemansami srednio dubluje ich ta supra 6razy na innych trasach tez bez problemu gorzej przyspieszam do pierwszej setki ale do drugiej biore ich bez problemu
Od dzisiaj to BMW M5 bo bez większych kłopotów wygrałem tym cudem wyścigi samochodów z silnikami NA w Professional. Troszkę kosztowało, ale już zostanie u mnie w garażu
Zdecydowanie Mercedes-Benz AMG CLK-GTR Race Car :mrgreen: Cudownie się prowadzi i chyba pojadę nią 24h na Nurburgringu :wink: Poradzę?
Wygrasz na ogromnym luzie Jeśli chcesz sie nudzic, to jedź tym, a jeśli miec troche rywalizacji to wybierz coś słabszego ; P
Dla mnie to w sumie bez znaczenia bo i tak pojedzie mój wirtualny odpowiednik Mam tylko nieco ponad 5000 tyś pkt B-spec więc pojadę czymś lepszym. Teraz żałuję że jechałem Audi R8 RC ten 4h na Nurburgringu, chodziłem sobie w czasie wyścigu zrobić kanapkę bez zatrzymywania gry :mrgreen: Przepraszam za offtop :wink:
Ulubiony? Stanowczo F1, tylko szkoda, ze jest 1 zestaw opon. Ja jeżdżę nią wszystkie(prawie) Endurance, wkrótce mam zamiar pojechać 1000km Fujitsu
I lubię też mocne 4x4, do długich wyścigów, mogą mieć słabe opony, a i tak się dobrze prowadzi.
Jeżeli chodzi o osiągi to moje tuningowane białe Subaru Impreza WRX które ma 443 BHP, zaś jeżeli chodzi o wygląd to oczywiscie Mercedes 190EvolutionII :mrgreen:
Komentarz