Jeśliby miał być kosztem np. Karmanna, jeszcze ujdzie, ale kosztem np. New Beetle Cup Car? Nie! W ogóle Passat jeśliby miał być to tylko w wersji W8 :mrgreen:
Wczoraj kupiłem toyote prius 2002rok, świetny samochód, tylko niezrozumiałe wzkaźniki, proszę o pomoc, o co chodzi z tymi "cc" po prawej stronie. Nie pokazuje tez poziomu benzyny i stanu oleju, pokazuje tylko stan baterii, które są strasznie słabe. Polecam ten samochód. Proszę o pomoc!
Bardzo proszę o pomoc , czy naprawde nikt nigdy nie jeździł tym supersamochodem
Ja jeździłem. Otóż jest to samochód hybrydowy, przez co właśnie ma takie dziwne wskażniki. Baterie wytrzymują zaledwie jedno okrążenie Nurb. To cc? Nie wiem, ale nabija się, gdy dodajesz gazu. Pokazuje, ile kilometrów przejedzie na litrze benzyny. Olej? Hmm... nie wiem. Zapoluję na to auto w używkach i Ci wszystko lepiej opiszę, jak tylko złapię ten samochód
Ja jeździłem. Otóż jest to samochód hybrydowy, przez co właśnie ma takie dziwne wskażniki. Baterie wytrzymują zaledwie jedno okrążenie Nurb. To cc? Nie wiem, ale nabija się, gdy dodajesz gazu. Pokazuje, ile kilometrów przejedzie na litrze benzyny. Olej? Hmm... nie wiem. Zapoluję na to auto w używkach i Ci wszystko lepiej opiszę, jak tylko złapię ten samochód
A nie lepiej je kupić w salonie?
Zmieniam zdanie.Moje ulubione autko to tommy kaira.Wóz idealny
A nie wiem, ale gdy jakieś 3km przed końcem wyścigu w Arcade Priuską (Touring Selection) ciągle była jedna krecha. Zdziwiłem się, i te linie co biegają się chyba zmieniły
tycha mi raz w Pagani paliwo się skończyło (specjalnie to zrobiłem). Auto straciło moc a vmax to - 80 km/h. Pewnie vmax tylko taki aby do pit-boxu zjechać.
tycha mi raz w Pagani paliwo się skończyło (specjalnie to zrobiłem). Auto straciło moc a vmax to - 80 km/h. Pewnie vmax tylko taki aby do pit-boxu zjechać.
Komentarz