Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

audi rs4 ustawinia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• audi rs4 ustawinia

moge podrzucic ustawienia na 400m do audi. czas 09.000

Łaskę robisz?
    W sieci jest tego pełno.
    narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
      Łaskę robisz?
      W sieci jest tego pełno.
      Fajny spamer, nie?Mógł od razu napisać te ustawienia a tat to tylko spamuje forę
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ciekawe ile ja wyciągnę Audi RS 4 na 400 m...Dawno nie jeździłem Drag Race'ów bo na forum mało było osób chętnych do tego typu wyścigów (czasochłonne przez ciągłe siedzenie w ustawieniach, nie ma się co dziwić :wink: ) Dzisiaj spróbuję i podam swój wynik. Jeździłeś na Test Course czy Las Vegas, bo to jest ogromna różnica.

Ej, jechałeś z nitro i z pełnym tuningiem? Bo ja wtedy bez ustawień mam 8.908

Komentarz

Jeździłeś na Test Course czy Las Vegas, bo to jest ogromna różnica.
          Jest? Ale jaka?

Komentarz

Na Las Vegas uzyskuje się statystycznie lepsze czasy, spowodowane jest to różnicą nawierzchni. No i ustawienia zrobione na Test Course powodują, że samochód na tych ustawieniach na Las Vegas zachowuje się inaczej i odwrotnie.

Komentarz

omowmy sie ze wybiezemy jakies auto i zrobimy male zawody, omowimy zasady i gdzie. ja na poczatek proponowal bym wyscig na 1/4 na "Las Vegas"

pozdro

Komentarz

W sumie ja mogę być za. Tylko, żeby to wypaliło bo nie raz był organizowany taki wyścig i udział wzięły 2 osoby.

Komentarz

warto go zrobic nawet dla 2 osob zawsze to jakas rywalizacja..

Komentarz

Może ktoś się jeszcze zgłosi, w międzyczasie można pomyśleć nad zasadami i samochodami.

Komentarz

ok to miejsce juz podalem. trza myslec nad autem i czy z tuningiem czy bez niego, o i ja bym proponowal zeby nie uzywac nitro poprostu zeby go nie zakladac

pozdro

Komentarz

Można zrobić na wiele sposobów: raz z nitro, raz bez nitro itp. Warto poczekać może ktoś się jeszcze zgłosi.

Komentarz

ja osobiscie nie jestem wielbicielem nitro

Komentarz

To lecimy, najpierw toyota celica tuningowana przez TRD 197 PS w podstawie. Powiedzmy, że robimy ją na maxa (czyt.bez nitro) i porównujemy czasy, potem z nitro.
                            http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

Ok, tylko jakbyś mógł to podaj pełną nazwę tego samochodu, żeby nie było pomyłek i niedomówień i dzisiaj startujemy.

Komentarz

Pracuję...
                              X