Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czarne Race Car'y

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czarne Race Car'y

dzisiaj zakupilem 2 tańsze czarne bryki i tok popi erdykają ze straciłem panowanie i wyleciałem z test cuorse
    GRAN TURISMO NAJLEPSZĄ GRĄ XXI WIEKU

Komentarz

Ok, wiem że to stare info z tego wątku jednakże powrócę do wspomnianych kodów w GT4...
      Powiem krótko w normalnej wersji tych kodów nie da się wpisać, wgrać i wykorzystać czyli krótko mówiąc normalne kody do tej gry NIE ISTENIEJĄ
      A kody, które były tam niby przedstawione są na Action Replay, który musi być wgrany na naszą konsolę, aby ty z tych kodów skorzystać

Komentarz

Mam pytanko kupilem ostatnio sobie czarnulke Nissan R92CP i probuje ustawic skrzynie biegow aby osiagal jak najwieksza predkosc ale cholera nie wychodzi mi to ,czy ktos mógłby być dobry i podac jakies sensowne ustawiena do tego auta ?,z gory dzieki :wink:

Komentarz

A czy czarnym Gt-One lub Nissanem R390 na max. przetuningowanym dam rade przejsc GT World Championship?

Komentarz

Ja to przeszłem Minoltą , ale na pewno GT-one i ten nissan da rade .

Komentarz

A gdzie można wygrać Minoltę?

Komentarz

Zamieszczone przez Klinar
                A czy czarnym Gt-One lub Nissanem R390 na max. przetuningowanym dam rade przejsc GT World Championship?
                Bez większych problemów myśle
                Zamieszczone przez Klinar
                A gdzie można wygrać Minoltę?
                El Capitan 200 miles w Endurance Hall.

Tak btw, to opcja Szukaj sie kłania - było o tym wiele wiele razy.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mam problem, nie moge przejsc granturismo world championchip mam minolte i nissana R92CP i anie tym ani tym nie moge przejsc bo mi sie oponki scieraja i mnie wszyscy biora

Komentarz

Ja osobiście wygrałem ten wyścig tą toyotą i nie było większych problemów . Jechałem seryjnymi ustawieniami , a opony na jakich jeździłem to RSH . Po prostu uważaj na zakrętach ,a jak naprawde ci nie wychodzi to spróbuj wylosować najsłabszą stawkę ( tak żeby nie było saubera , nissana r92cp i minoly ) lub wygrać formułę 1 - z nią bez problemu przejdziesz ten wyścig .

Komentarz

Na forum było o tym mówione setki razy, używajcie opcji Szukaj.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

THX kyho.... Już wpadłem na to żeby mieć słabszych oppontntów i jedyneym przeciwnikiem była toyota gt-one i jakoś poszło a ta toyotka to nawet dobra była ale dałem radę na a-spec i na oponki też nie zjeżdżałem

Komentarz

Mam pytanie - który z tańszych black carów lepiej kupic? Proszę o odpowiedź.

Komentarz

Obojętne Czarne Race Cary są odpowiednikami tych zwyczajnych mają identyczne osiągi.
                            Więc przetestuj te stockowe i sam podejmij decyzje jaką czarnulkę kupisz.

Komentarz

Tylko nie mam tych stockowych , więc proszę o napisanie , który z nich jest lepszy. Tak w ogóle to wydawało mi się ,że czarne mają lepsze osiągi niż te normalne.

Komentarz

Nie musisz ich mieć kupionych jeżeli już je odblokowałeś to znajdziesz je w arcade mode

Komentarz

Pracuję...
                                X