Ogolnie moja przygoda z driftem nie jest dluga, ogolnie to zaczolem jezdzic ostatnio jak z kolegami kupowalismy sobie auta i ja kupilem AMUSE S2000 Street wersion i po stuningowaniu na maxa podczas wyscigow "latalem bokami", wiec poczytalem troche na ten temat na tym forum i jezdzilem tak ok tygodnia i postanowilem nakrecic filmik, ktory to ogladales (TVR)
PS.Jezdze na padzie na analogach bo nie stac mnie na kupienie kiery
to jesli jest to prawda masz okolo miesieczny staż to musze powiedziec ze naprawde jestes na dobrej drodze do "alei drifterów" tego forum, choc nie zmienia to faktu ze praktyka 3ni mistrza
A dodatkowym plusem jest to ze jezdzisz na analogu anie przesiadles sie z krzyzyków na gałki.
heh dzieki za swietlana przyszlosc co ty na to aby zrobic jakis "Drift Show" ? Chodzi mi o cos takiego ze ktos wybiera auto i tor my nagrywamy swoj najlepszy przejazd i wrzucamy filmiki, i ktos kto umnie(serwer najlepiej ) tworzy ankiete i ludzie z forum oddaja glosy po obejrzeniu
Filmiki wrzucamy na Youtube.com
czemu nie przydaloby sie cos takiego bo w tym dziale widze chetnych do pisania nie brakuje gorzej z czym innym
wykluczam tych ktorzy nie maja kamery ani aparatu...
Komentarz