Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Techniczne miejsca na torach w GT 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja zaczynam dopiero driftowanie...właściwie to nawet driftowaniem nie można nazwać w moim wykonaniu I bardzo mi się podoba na Trial mountain szykana i zakręt następujący po niej przed tą długą prostą Cały tor w Tokyo jest wypaśny

Komentarz

Patryk zaczyna driftowac ale idzie mu to calkiem niezle jak na poczatek jesli chcecie to zobaczyc to wejdzcie na mój temat z volvo 240 zdjecia i na 2 stronie są jego fotki z bmw z lat 70 tych!!bede na bieząco sledzil postepy tego nowicjusza driftingu!!wydaje mi sie ze ma on duze szanse!!
      A odnosnie moich fotek to wiem ze wiecej gadam niz robie ale chwilowo nie mam ani kabla do zdjec ani kamerki do filmików!ale wierzcie mi ze jak tylko bede mial to zrobie temat w którym bede umieszczal wszystkie fotki i filmiki w tym jednym pod komentarze wasze!

Komentarz

A mi się fajnie driftuje na deep forest i apricoat hill. Po opanowaniu sztuki driftowania nie wydają się te trasy wymagające ale za to bardzo efektowne drfty wychodzą. Ja sobie jeżdżę nissanem skylinem gt-r '00. Bardzo miło wchodzi w zakręty bokiem.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Ja jeżdze na trial mountain i wydaje mi się ten tor bardzo fajny zwłaszcza ostatnie dwa zakręty przed linią startu i to na nich własnie najczęsciej robię fotki. . . .

Pozdrawiam

Komentarz

suzuka jest idealna... czy to w wersj jaka jedzie D1GP czy normalnie "z pradem"
            ale poki co zakupilem DFP i z driftem koniec... no nie da sie po prostu

Komentarz

Da siÄ™. Uwierz mi.
              narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez ADVAN
                Heh dziękuje że komuś sie podoba ten tor (oczywiście do dryftu). Przecież to najlepszy tor (moim zdaniem) w GT4 do wyciskania pełnej mocy z samohodów.Do driftu troche za wąski i wyboisty ale ja tam go lubie . Hehe fajnie że sie bawisz tam w Touge.Przybomina Best Motoring i ściganie sie po lasach .Ja z golegą zawsze na dwóch na podzielonym ekranie jeździmy na nim,raz sie ścigamy,raz dryftujemy a raz robimy lans tzn. jedziemy tak specjalnie wolno i co jakichś czas wyprzedzamy sie.Robimy tak jak w realnym świecie.Szkoda tylko że ruchu nie ma tak jak powinno być.Widzieliście zapewne filmik Top Gear kiedy to Clarckson swoim Jaguarem Dieslem przemierzał Nurburgring z Sabiną Schmidt czy jak to sie tam pisze.Właśnie wtedy był tam duży ruch.I to by było fajne jak by było np. w GT5.

pzdr. advan
                hehe no to widze , że nie jestem sam My robimy z kumplem tak samo... I też bardzo ruchu brakuje...

Komentarz

Tsukuba jest rzeczywiście świetnym torem. A ten zakręt za oponą udaje mi się tylko pokonać autem 4WD. Z resztą to są moje ulubione autka. A z napędem tylnym ciężko się driftuje padem chyba, że sobię ustawię AIDS na 0 to można pojeździć. Na padzie ciężko mi ogarnąć manualną skrzynkę dlatego moje auta posiadają zawsze coś powyżej 500 HP można wtedy jeździć na automatycznej skrzynce bez obaw, że się wytraci prędkość.
                  pozdro

-------------------------------------------------------------

Komentarz

PracujÄ™...
                  X