Nie każdy ma karte PCI z wejściem S-Video. Ja mam ale narazie pracuje nad nową wersją tej i angielskiej strony GT. Powoli kończe, więc wkrótce popracuje nad jakimś przejazdem.
To mogę zadowolić cie tym że moja angielska ekipa pracuje nad czymś takim. Planują stworzyć wideo jak należy przejechać każdy tor. Długo to zajmnie gdyż jedna osoba będzie opracowywać nad tym.
Widziałem już demo przejazdu tego gościa. Mogę wam powiedzieć że jest niezły. Człowiek ma talent.
Jestem za!! Tez chialbym abysmy w tym miejscu umieszczali wlasne filmiki z Replayów!! Tylko jak je zgrac z PS2? Ma ktos jakis pomysl bo niemam Pendriva!! Jedyne co moge zrobic to nagrac Replaya na cyfrówke i podac wam link do megauplaad bo tam go wrzuce!! Jesli sa chetni!! To daj cie znac!! Jestem bardzo za zeby umieszczac fimiki!! Wiecej praktyki mniej teorii!! Trening czyni mistrza!! POZDRO P.S a w jaki spodób mozna przez karte PCI? Bo mam z wyjsciem na S-video!!
Ja mam wmiare dobrą kartę AverMedia USB 2.0. Po prostu podłączam PS 2 poprzez "czincze" (wiecie: biały, żółty i czerwony) i gram na komputerze i nagrywam. Niedługo zmieniam na lepszą i sprzedaje tą. Kontakt e-mail: hipcio72@hotmail.com. Filmy też pod tym adresem.
Ja ostatni się bawiłem.
Tu jest link do mojej strony i tam są 2 świerze filmiki. Nie jest to jakaś super jakość. Jestem początkującym drifterem.
Mitsu no jak na początek moim osobistym zdaniem to całkiem spox.Oczywiscie praktyka czyni mistrza więc trenuj a jakością w tym małym okienku sie nieprzejmuj.Musze nietety stwierdzic że yonWD to nie to samo co efuaru ale spox.No i granie na kierze tej w dodatku to przewaga moim zdaniem, łatwiej trzaska się ładne boki.
Postaram sie niedługo zamieścic przjazd hachi roku
Sorko za spóźnienie z opinią. Wg mnie Ok. Zauważyłem że strasznie mocno zaczucasz bokiem jeszcze przed sakrętem. Z jakiej kamery jeździsz? wydaje mi się że ten filmik z nissankiem jest lepszy "Musze nietety stwierdzic że yonWD to nie to samo co efuaru" nie rozumiem tego zdania
przetłumacz.
PawelMitsu
GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = CoÅ› cudownego
yonWD-yon z japonskiego to 4
efuaru-tak japońce nazywają naped FR
Co 4 koła napedzane to nie 2 i charakterystyka zachowania auta jest inna zarówno w grip jak i drift przejazdach
Spoko masz prawo niewiedzieć
Jeżdze z kamerką za autem, zdarza sie ze przełącze na chwilke na kameke na masce
Peace
a co do zarzucania dupą przed zakretem to...mówi ci coś określenie manji?.Ja uwielbiam technike manji jest zaje..., dobrze wykonana jadąc samemu wygląda fajnie ale wyobraż sobie w dwójke to jest poprostu obłęd
ja w LFS w które gram jakies 5 miesięcy jest taka prosta i przed zakrętem robie Manji czasami latamy nawet w 5-ciu to jak oglądam powtórke to jak to wszystko sie przezentuje to aż głowa boli
Komentarz