Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift? To nie takie proste...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Drift? To nie takie proste...

Zamieszczone przez Bumelo
    Zamieszczone przez poindexter
    Na sam poczÄ…tek to ja doradzam tryb arcade i fr`a do 350 km.
    Co cię tak zdziwiło

Lukas lecz za sterami Awd nie polecisz całego długiego łuku na Apricot Hill ; )
    A Fr to juz całkiem inna bajka : )
    Pokaż ten drift w arcade FR 350HP na filmie jako rzekłeś, że na początek to doradzasz.
    Lukasa jazdę już gdzieś widziałem więc wiem co mówi.
    A wiele osób mówi co dobre i poleca coś swojego bez żadnych dowodów w postaci filmu no chociażby zdjęcia.
    A skoro mówisz, że nie poleci się całego łuku na morelowej do zapraszam do tematu Poindexter drift+film. Tam są wyczyny moim skylinem gtr '00 o bardzo dużej mocy.
    pozdrawiam

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Na sam poczÄ…tek to ja doradzam tryb arcade i fr`a do 350 km.
      Co cię tak zdziwiło
      Zdziwiło Go, bo po prostu poindexter zaczynał driftowanie w 4WD i dla niego właśnie tak jest lepiej :wink:
      Lukas lecz za sterami Awd nie polecisz całego długiego łuku na Apricot Hill ; )
      Uwierz mi na słowo ! DA SIĘ :wink: A jeśli chodzi o FR, to ja też wolę :wink: Jak drifting to tylko FR :wink: Oczywiście lubię czasem ślizgnąć RS4, ale to nie jest to samo...
      Lukasa jazdę już gdzieś widziałem więc wiem co mówi.
      Na forum Granturismo.pl nie ma żadnego MOJEGO filmu :wink: No, ale czas najwyższy coś zrobić :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Na forum Granturismo.pl nie ma żadnego MOJEGO filmu :wink: No, ale czas najwyższy coś zrobić :wink:

Pozdrawiam
        Właśnie się skapnąłem, że pomyliłem cię z niejakim Kenem Nomurą vel Nomukenem na tym forum.
        Z niecierpliwością czekam na twój film driftbudą :mrgreen:

Komentarz

Co do tego filmu nie mam teraz zabardzo jak nagrać poniewaz cyfrówka zagineła w akcji a telefonem to nie bardzo : P
          Hmm ja Awd w driftach nie trawie .. Tak załatwo troche : )
          Postaram się nagrać ten film lecz nic nie obiecuje : )
          A z tym arcade polecam dlatego że nie ma tam dużo ustawień i innych dupereli wystarczy opony N2-Przód N1-Tył i śmigamy : )

Komentarz

Z niecierpliwością czekam na twój film driftbudą :mrgreen:
            W przyszłym tygodniu będę miał dostęp do odpowiedniego sprzętu, więc mam nadzieję, że coś uda mi się skręcić :wink:
            No to nie jesteÅ› sam :wink:
            A z tym arcade polecam dlatego że nie ma tam dużo ustawień i innych dupereli wystarczy opony N2-Przód N1-Tył i śmigamy : )
            No dokładnie, wybierasz samochód, opony i do załapania podstaw tyle Ci starczy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Co do tego filmu nie mam teraz zabardzo jak nagrać poniewaz cyfrówka zagineła w akcji a telefonem to nie bardzo : P
              A dlaczego nie? Wiele osób tel kręciło filmiki
              Po tym stwierdzeniu domyślam się, że jesteś na prawdę dobry ale coż. Poczekamy na film
              I z tym się zgadzam ale arcade to nie dla żółtodziobów

Komentarz

No więc mówisz masz filmik nakrecony i zaraz go wrzucam : )
                Dodany lecz straaaasznie wolno leci nie wiem czemu na kompie ok sie odtwarza : d
                Nagrane K510i.

*http://youtube.com/watch?v=UizX7QGrXo8

Jeżeli ktoś chce zobaczyc troche szybciej to sciagnac sobie
                http://rapidshare.com/files/122846941/MOV00001.3gp.html

Komentarz

No faktycznie lekka masakra z tą jakością.

Komentarz

Nom Dlatego Taki Konkretniejszy Film To Z Cyfrówką Tylko..
                    A własnie nie wiecie może czy jest jakis inny sposób na nagrywanie filmików?
                    Bo Na Pendriva sie nieda zgrać : (

Komentarz

Nom Dlatego Taki Konkretniejszy Film To Z Cyfrówką Tylko..
                      A własnie nie wiecie może czy jest jakis inny sposób na nagrywanie filmików?
                      Bo Na Pendriva sie nieda zgrać : (
                      Ten sposób to chyba jest najprostszy ale UWAGA bo dostaniemy nega od serwera, że nie na temat :mrgreen:

Komentarz

Następny rzeźnik Dopiero co się uczy a tu już mazda i ponad 500 HP Albo geniusz albo się serio nie zna na drifcie
                        I tu masz racje na poczatku troche mialem inne pojecie o tym myslalem ze jak bede mial wiecej mocy to lepiej postawi mnie bokiem i z duza predkoscia bede bral dluuugie zakrety. Musze przyznac ze czasem sie udawalo. A najlepiej na High Speed ring na wyjezdzie z tunelu sa dwa zaraz obok siebie zakrety w ruzne strony (jadac od tyly). Mam nawet Replay moze wkleje na You tube to ocenicie czy tak ma wygladac drift. Puki co musze odzyskac cyfrówke (pozyczyłem)

Jednak ztwierdzilem ze to niema sensu,bardziej udawalo mi sie fartem po dlugich godzinach prub.

Po wypróbowaniu Nissana Silvii (S15)(wzmocnilem go o chip i chlodnice do 293BHP dałem tez Racing clutch, reszta standart. Tylko oponki te najgorsze... front-luxury ,rear-economic)
                        Stwierdzilem ze Lukas miał sporo racji serio mniejsza moc ale pieknie sie jezdzi nie musze kombinowac wystarczy 3 przy dojedzie lekko bujnac i sam zaczyna sie slizgac reszta to wyczucie gazu i wprawa kturej mi jeszcze brak.

Komentarz

Dokładnie : ) A Silvie są jak najbardziej odpowiednie do driftów pozostaje ćwiczyć : )

Komentarz

Wiesz ale nie chce cale zycie jezdzic ta Silvia... ładny jest to samochud ale ile to mozna chcialbym poszalec moim skylinem czy tez innymi fajnymi bryczkami. A to juz nie takie proste.
                            Ale Silvia daje rade bez kitu auto stworzone do driftu ;DD

Komentarz

Hehe Oczywiscie ze nie całe zycie ale gdy juz się podszkolisz na tej to potem mozesz na tej od HKS : )
                              A to juz całkiem inna szkoła jazdy : D

Komentarz

A jakby sprubowac jakas Zonda albo Cizetta (czyt. supersamochody) o duzej mocy? To jest wogule mozliwe? Wygladalo by efektownie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X