Miałem na myśli R34 (ten czerwony). A gdzie moge znaleść R33?
Wybacz pomyliłem się, miałem na myśli R32, który jest w Nismo, a jeżeli chodzi o R33 to jest przecież Nismo400R :wink:
Zamieszczone przez poindexter
Dlatego pytam ponieważ z internetu korzystam w pracy jak mi czas na to pozwoli i grzebanie w starych postach jest dla mnie zbyt czasochłonne.
No wybacz, ale to, że korzystasz w pracy nie usprawiedliwia robienia śmietnika, a tak się składa, że pytanie które zadałeś było na naszym forum wiele razy, i założę się, że gdybyś wpisał do szukajki "Formula GT" od razu byś wiedział....no, ale przecież jesteś w pracy :wink:
Zamieszczone przez poindexter
A jeżeli serwerowi coś nie odpowiada to nie muszę korzystać z tego forum.
Człowieku, piszesz, że korzystasz w pracy, więc wnioskuje, że jesteś dorosłym facetem, a zachowujesz się jak jakaś nastolatka...
Strzelisz teraz focha ? Z powodu tego, że Moderator zedytował Twój post ? Przecież to właśnie należy do jego obowiązków, i gdybyśmy mieli odchodzić z forum za każdy czerwony tekst w swoim poscie to myślę, że 2/3 tego forum już dawno by nie było...
Wiesz...nikt tutaj nie będzie płakał, ale wydaje mi się to kompletnie bez sensu....
I proponuję zakończyć OT :wink:
Pozdrawiam
Lukas jesteś adminem?
Co do superadmina czy serwera inaczej to niech się nie wpieprza do treści postów bo są one zgodne z tematem GT4. A co do śmiecenia to niech się serio do roboty weźmie i przeglądnie to forum i zobaczy kto śmietnik robi.
Jestem dorosły i nie dam się zindoktrynować jakiemuś pedantowi, który narzuca innym co mają pisać.
Ok
Zakańczam temat
1. Nie jestem adminem ani "superadminem" jak to nazwałeś.
2. Post z pytaniem o Formułe w temacie driftu uważasz za zgodny z tematem?
3. Widzę kto robi śmietnik. (nie mówię, że Ty)
4. Tak się składa, że gdyby każdy tak jak Ty, pisał o X w temacie o Y to dopiero byłby syf. W temacie np. o Ferrari pisze się o Ferrari. Są odnośnie tego są odpowiednie punkty regulaminowe:
Ok. Nie ma co się kłucić ale trochę mnie zdziwiła tak mocna cenzura a jestem bywalcem nie jednego forum.
Postaram się bardziej korzystać z funkcji "szukaj".
Widzę, że wreszcie zrozumiałeś :wink: To, że nikt nie odpowiada przez półtora godziny to nie znaczy, że nikt już nie odpowie, po prostu czekaj cierpliwie
Jakie auta RWD są waszym zdaniem najłatwiejsze do driftowania? Bo dla mnie temat RWD jest wciąż obcy chociaż za radą Lukasa karnąłem się 350z i jak widać w moim temacie poszło dobrze. Chodzi mi tylko o auta seryjne. I proszę o zgodne odpowiedzi
a co myślicie o FUF CTR yellow bird bo ja go podkręciłem do skromnych 750 koni i jak się umie to jako tako da się bokiem lecieć ale jak się za mocno gazu da to bączki piękne kręci jak wam idzie z tamochodami o takiej mocy , czy któremuś z was udało się takim ładnie pare okrążeń zrobiś bez zaliczenia trawy czy bandy lub bez zrobienia bączka
a co myślicie o FUF CTR yellow bird bo ja go podkręciłem do skromnych 750 koni i jak się umie to jako tako da się bokiem lecieć ale jak się za mocno gazu da to bączki piękne kręci jak wam idzie z tamochodami o takiej mocy , czy któremuś z was udało się takim ładnie pare okrążeń zrobiś bez zaliczenia trawy czy bandy lub bez zrobienia bączka
Troszkę przesadziłeś. Już w serii auto nieźle wpada w poślizg a taka ilość koni zdecydowanie jest zbędna. Zamiast pomagać będą Ci przeszkadzać.
Wiem bo mam za sobą wyczyny takimi potworami :wink:
Ogólnie EVO da się driftować ale uważaj bo na tym forum spotkasz się jedynie z krytyką driftu 4WD.
LOOK http://pl.youtube.com/watch?v=7rytNaHbPYo
Widziałem wiele razy jak sam Ken Nomura driftował autami napędzanymi na 4 kółka i było to naprawdę efektowne.
Jak można driftować autem z napędem na przednią oś? To taki drift dla niepełnosprytnych.
4WD oczywiście że można. A krytyki nie widziałem,sam driftuje Lancerem.
Co za zdjęcie...już kiedy je tutaj zaprezentowałeś nie mogłem spać, chłopie! Piękne kolory, piękne ujęcie, i jeden z najwspanialszych Japońskich wozów w historii. Dredzik...cyknij jakieś fotki. :wink:
Komentarz