Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drifting volvo 240 zdjecia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

driftowal z was ktos kiedys tym autem (merc SL600)??
    Ja
    Członek Drift Xtreme

Komentarz

hmmm.....ja nie driftuje w sumie....Ale jak juz to nie japonia, tylko albo Mercedesem 190E 2.5 16V Evo II albo Shelby Mustangiem GT350.
      I Ich moc mi styka.

Komentarz

A nomuken to oczywiscie krótko skromnie i na temat!!
        A szymoniec to widze ze i patryka zadziwia swoją wredotą i zaciętoscią!
        Mysli tylkoo zeby tego lukasagt5 jKOS zgnębic co?

Komentarz

Bardzo podobal mi sie tekst patrykA o tym ze najlepiej mu sie jezdzi starym bmw!!biorąc pod uwage to ze jezdzil autami hks u to na prawde musi kochac to klasyczne bmw jezeli woli nim driftowac!!tak jak ja swoje volvo co nie szymoniec?

Komentarz

tak, ale ja jestem okropny
            narancs alternativa

Komentarz

Słuchaj szymoniec są dwie mozliwosci albo dajesz spokój z tymi tekstami pod moim adresem albo zakladasz osobny topic i tam mozesz mi jezdzic ile wlezie!
              Chce zebys dal spokój bo przeciez chyba obydwoje kochamy drifting i auta a to jest temat wlasnie o driftingu klasykami!i szkoda go tak psuc co?

Komentarz

Lukas - Wiesz, nie każdy tu wrzuca nieswoje zdjęcia z driftu. Teraz nie wiadomo czy można ci zaufać. Szymoniec ma usprawiedliwienie - zasłużyłeś na to ;]
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                  S.Carter masz racje ale przyznasz sam ze 300 konna silvia hksu driftuje znacznie latwiej niz 300 konne bmw 2002 z lat 70 tych!prawda?to auto wymaga znacznie wiecej cwiczenia i jest trudniejsze w opanowaniu od tych wszystkich driftowych japoncow!!Mysle ze patrykowi nalezy sie szcun poniewaz nie wzial tak jak wiekszosc kolorowego auta obwieszonego karbonowymi spoilerami tylko wybral klasyka!!Ale oczywiscie S.Carter masz swoje racje i jak lubisz to nikt ci nie ma do tego ze ty driftujesz japonią!
                  yyyy... to silvia z hks'u ma 300 km?
                  A tak pozatym to wiedze duzo nowych osob driftujacych wiec moze jakis maly turniej?
                  i dajcie spokuj juz lukas'owi

Komentarz

No mavex fajnie ze sie pojawiles!!a odnosnie turnieju to bylbys tak mily i zalozyl nowy topic?wtedy wejdą wszyscy bo kazdy bedzie chcial zobaczyc o co chodzi!A temat ze starym żółtym vovlo kombi nie bardzo pasuje do czegos takiego jak turniej driftu :wink:
                    I dzieki za poparcie!!

Komentarz

Pracuję...
                    X