Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

jaki samochód na Gran Turismo World Championship?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• jaki samochód na Gran Turismo World Championship?

siemanko. mam pytanie jakim wózkiem przejadę sobie Gran Turismo World Championship, bo mam problemy nie ludzkie żeby tam wygrać, głównie z oponami. próbowałem Mercedesem-BENZ AMG CLK-GTR Race Car '98 i za szybko mi się zdzierają opony proszę o pomoc w sprawie jakim wozem mam jechać albo ewentualnie o ustawienia na tego mietka...... z góry dzięki

Ten temat był już wałkowany chyba dziesiątki razy, poszukaj najpierw apotem pytaj...co za ludzie...

Komentarz

Fiat 500L.

W sumie nie wiem jak można zadawać takie pytania. Dość logicznym jest, że musisz mieć auto podobne do konkurencji ;]. Jak masz trochę kasy to kup Jaguara za 3.5kk. Lub wygraj np Minolte. Opony Hard/S. Hard.
      Honda

Komentarz

no wlasnie mialem minolte i kurde brachol ciec mi sprzedal i kupil sobie jakis badziew mam tylko tego m,ietka co pisalem....... i nie wiele sianka

Komentarz

To sobie wygraj więcej kasy,przecież można wyścigi po kilka razy jechać.CLK GTR styknie bo ja nim przeszedłem także nie narzekaj.Racing medium owdziej i gazu

Komentarz

Słuchaj, ustaw sobie El Capitan 200 Miles na B-Spec, szybko pójdzie. Lub sprzedaj fury byś miał te 3.5 kk wtedy można już kupić wypas auto.

Lub... Przejdź Driving Missions, wymaga wprawy.

Edit : Zgedi, nie każdy jest od razu urodzonym wymiataczem w GT4 ;] .
            Honda

Komentarz

a co za autko polecasz za to sianko?

Komentarz

Ja to zaliczyłem Minoltą z oponami Racing Hard. Jeden zjazd do pit-stopu będziesz miał, zarówno przeciwnicy. A Hard są lepsze od Super Hard, bo mają lepszą przyczepność i Minolta w nich nie buksuje bez potrzeby. Jeśli nie masz Minolty poradzisz sobie innymi samochodami z tej klasy. Słyszałem, że również Nissan R92CP jest świetny.

Komentarz

Jest nawet lepszy (IMO).

Za 3.5kk, hmm, chyba Jaguar jest najlepszy, warto też się zastanowić nad Peugeot'em 905(?). Jednak równie dobrze możesz kupić Chaparrala 2J za 1.2kk i trochę go stuningować. Takiego speeda nie ma nawet minolta ;] .
                  Honda

Komentarz

a jakies ustawienia do minolty specjalne masz czy jedzie bez problemu? wlasnie jestem w trakcie jej zdobycia ponownie;/

Komentarz

905 fajnie wchodzi na obroty. Polecam :wink: A ja to przeszedłem Escudo

Komentarz

Specjalne ustawienia nie są potrzebne. Co do opon to jak już mówiłem, polecam Hard/S.Hard.
                        Honda

Komentarz

A ja to przeszedłem PlayStation Pescarolo C60 Race Car i to z łatwościa. Tzn. meczyłęm sie ale nie az tak bardzo. On mniej pali opony od reszty, czyli od Minolty i Nissanów R92Cp i R89 , a do tego jest tak samo szybki jak one (a jak po max tuningu to nawet szybszy). Audi R8 to tez dobry wybór -> tak samo jak z Pescarolo, mniej pali opony.

Komentarz

Ja dzis gralem Formula Gran Turismo. I zagralem tylko te wyscigi, w ktorych nie zajalem pierwszego miejsca (wtedy jechalem AMG CLR) i Formula wciagnalem wszystkich nosem, zetam ja polecam.

PS. I tak nie wygralem pucharu bo trzeba jeszcze raz wszystko przejechac od poczatku. Wlasnie zabieram sie do roboty bo chce odblokowac Extreme Events.
                            "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Ja przejechalem toyotą gt-one na b-specu jechałem na hardach z tylu i medium z przodu . wszystkich zjechalem za 4 razem

Komentarz

PracujÄ™...
                              X