Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytanie dot. save

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytanie dot. save

Mam pytanie czy jeżeli w ciągu rozgrywania jakiegoś wyścigu w jakimś Tournamencie wyciągnę płytę bez wyłączania wyścigu to po ponownym uruchomieniu gry będę mógł rozpocząć ten wyścig od nowa? .

Nie.Tournamenty trzeba przechodzic w calosci jeden wyscig po drugim.Co innego pojedyncze wyscigi

Komentarz

Mam pytanie czy jeżeli w ciągu rozgrywania jakiegoś wyścigu w jakimś Tournamencie wyciągnę płytę bez wyłączania wyścigu to po ponownym uruchomieniu gry będę mógł rozpocząć ten wyścig od nowa? .
      zrób tak a nie sie pytasz :]

Komentarz

Tylko że został mi ostatni wyścig i muszę być pierwszy albo drugi więc wolę nie wyciągać płyty tylko walczyć do końca. A tak w ogóle to przejade ten ostatni długi wyścig w GT World Championship bez zmiany opon (oczywiście na najtwardszych).

Komentarz

Jak zalozysz economy to przejedziesz

Komentarz

Re: Pytanie dot. save

To kompletne bzdury!

Ziomuś możesz przejść 1 wyścig następnie po zakończeniu kliknąć trójkąt->cofnie cię do głównego menu-> w prawym górnym rogu będzie napis, że bierzesz udział w wyścigu:"..." ->klikasz w home i save'ujesz a następnie możesz spokojnie wyłączyć konsolkę i następny wyścig zrobić następnego dnia.

Komentarz

Re: Pytanie dot. save

Zamieszczone przez Jeremi91
              To kompletne bzdury!

Ziomuś możesz przejść 1 wyścig następnie po zakończeniu kliknąć trójkąt->cofnie cię do głównego menu-> w prawym górnym rogu będzie napis, że bierzesz udział w wyścigu:"..." ->klikasz w home i save'ujesz a następnie możesz spokojnie wyłączyć konsolkę i następny wyścig zrobić następnego dnia.
              Zgadza się, zapomniałeś dodać że po wyjściu z tournament'u można kliknąć TYLKO ikonkę "home". Jeśli klikniesz co innego to konsola zapyta czy rezygnujesz z wyścigu/turnieju.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
              X