Witam serdecznie. Mam problem z podłączeniem się do internetu przez GT4. Mam PS2 Slim i neostradę 1024, zarejestrowałem się w Central Station, przysłali płytkę, wszystko działa, raczej nie mam kłopotów z podłączeniem się do Sieci. Postanowiłem więc pościgać się z "realnymi" przeciwnikami w necie. I tu jest poblem. Włączam konsolę z grą, wybieram tryb Arcade i multiplayer, z listy wybieram odpowiednie połączenie, łączę się. Połączenie niby się udaje, pokazuje się wirująca wskazówka ładowania. Po chwili zaczyna grać znana muzyczka, pokazuje się jakieś tło i migający napis "waiting for connection". Próbowałem wiele razy i zawsze czekałem tak długo, aż straciłem cierpliwość. Ile mam czekać? Co zrobić, żeby wreszcie się skutecznie połączyć?
Szukałem w necie informacji, które pomogłyby mi rozwiązać ten problem, ale na razie nic nie znalazłem. Tylko tyle, że "podobno w Europie nie da się grać w GT4 w necie".
Szukałem w necie informacji, które pomogłyby mi rozwiązać ten problem, ale na razie nic nie znalazłem. Tylko tyle, że "podobno w Europie nie da się grać w GT4 w necie".
Komentarz