Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Osobna kariera w GT4 (2 savy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Osobna kariera w GT4 (2 savy)

Siema. Jestem zagorzalym fanem GT gralem w 1 i 2 a teraz mam przyjemnosc grania w 4. Mam pytanie bo w tej chwili oprocz mnie gra w nia takze tata ale ja chcialbym grac osobno. Czy jest taka mozliwosc zeby zrobic 2 savy ? mam tylko 1 karte 8MB w slocie 1. Pozdro

Spróbuj zacząć grę od nowa i zapisać.Jeżeli konsola będzie chciała nadpisać stan gry z tej pierwszej "kariery" (overwrite) to wtedy nie zapisuj i masz odpowiedź czy się da czy nie.Wtedy musisz dokupić nową memorkę.
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Jak czyta plytke nawet nie wychodzi glowne menu tylko odrazu sie laduje kariera Trudno szkoda mi kasy na karte pamieci bede musial pogrywac z tata

Komentarz

niestety na jednej memorce mozna miec jednego sejwa a przekonalem sie o tym jak moj brat pozyczyl konse ode mnie i ponad rok grania w gt4 poszedl sie j.....c - duza flaszke dostalem za to heheheheh

Komentarz

Nie da się mieć dwóch save'ów na jednej memorce... Musisz mieć 2, aby mieć dwa profile. Co do ładowania się od razu trybu GT a nie Głównego menu... jest proste rozwiązanie naciskamy na tej mapie z ikonkami /\(trójkąt), wtedy wyskakuje pytanie czy chcesz wyjść z tego trybu, odpowiadasz yes i włala, główne menu.
          PlayStation 2 slim + Memory Card 8 MB Sony + Vertical Stand + Dual Shock 2 + gry:
          -Gran Turismo 4
          -Pro Evolution Soccer 5
          -King Kong

Komentarz

Da się zacząć od nowa Skasować tamte zapisy??

Komentarz

Wyciągnij płytę z grą ,włącz konsolę i w menu "browser" obejrzyj zawartość karty pamięci i skasuj niechciany save.Tylko sie nie pomyl bo jak skasujesz coś innego to masz pecha, chociaż konsola CHYBA pyta czy jesteś pewien że chcesz coś skasować?
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Re: Osobna kariera w GT4 (2 savy)

Sorry że odkopuje temat.

Czy jeśli będe miał dwie karty pamięci - jedna włożona w slot 1 druga w slot 2 to przy włanczaniu gry bede mógł wybrać z której wczytany zostanie save czy też gra zawsze wczytuje ze slotu nr 1?

A tak btw to chciałem sie przywitać. Własnie kupiłem PS2 z GT4 i niezle mnie wciągło

Komentarz

Witam Cię na forum, a co do Twojego pytania to niestety nie mam jak sprawdzić gdyż na chwilę obecną nie mam 2 kart pamięci, ale myślę, że skoro Ty masz to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sam sprawdził, co ?

EDIT: Przypomniało mi się jak grałem jakiś czas temu z kolegą, przyniósł własną memorkę i kiedy w konsoli były obydwie, gra wystartowała z tej która była w Slot 1.

Pozdrawiam

Komentarz

Na razie mam tylko jedną i rozważam zakup drugiej bo jak tak dalej pójdzie to braszka mi pół gry przejdzie na moim profilu Troszke lipa qrcze. Trzeba bedzie ciągle przekładać te karty

Komentarz

Chyba jest jakaś metoda, żeby odczytac save'a ze slota 2? Może gdzieś w grze?
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                      X