Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 widziane moimi oczyma

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 4 widziane moimi oczyma

Witam serdecznie wszystkich i zapraszam do obejrzenia zdjęć zrobionych przeze mnie.

Mercedes SLR

Fiat Punto

Subaru Impreza WRC

Seat Ibiza Cupra

Aston Martin DB 9

Jaguar E type

Catheram i Opel Speedster

Nissan Skyline

Tank Car

Dodge Ram

Mercedes 190 DTM

Bmw Z3

Buick Special

Poczekalnia

Dziwne

Piszcie, Które zdjęcia się wam podobają, a które nie.
    Czekam na wasze opinie.
    pozdrawiam wszyskich

{mała prośba- nie wrzucajcie tujaj własnych fotek. Z góry dziekuje}
    Gram, bo lubiÄ™!

mmmmm Piękne Foteczki Tylko Oglądać I Podziwiać :wink: :wink: jak cos 9-/10 te Dzwine Psują Klimat
    GT Rulezzzzzz

Komentarz

Wedłog mnie:

SLR:
      W fotkach SLRa to tylko drugie mi się podoba reszta jest troche, hmmm nie wyraźna.

Punto:
      Ogólnie raczej dobre chociaż troche nie za bardzo ten pomarańczowy na tym Nur. I wydaje mi się, że bez spoilera wyglądałby lepiej. Chodzi o tego Pomarańczowego bo do tego czarnego spoiler pasuje.

Impreza:
      1,3 i 4 są troche mało realistyczne. Drugie jak najbardziej dobre.

Cupra:
      Auto dobre. Kolor może być i spoiler też. Fele ładne i dobrze dopasowane. Jdyne czego mogę się przyczepić to sceneria. Jest trochę za ciemna.

Aston Martin:
      Trochę zła sceneria i zły kolor do tej scenerii. Polecałbym fotki tego auta raczej w jaśniejszym miejscu np. na Kanionie. Kolor jest wyblakły i nie widać jego blasku, a przecież jest złocisty.

Jaguar:
      Tu nie wiem co powiedzieć tylko gdyby bardziej było widać kolor samochodu.

Catheram i Opel Speedster:
      Raczej dobre foty. Pierwsza: Gdyby SPeedster nie był rozmazany byłaby świetna. Druga. Raczej dobra ale chyba lepiej by wyglądałą zza Catherama obejmująca oba samochody.

Skyline:
      Pierwsza i ostatnia może jeszcze jakoś ale reszta jest praktycznie taka sama. I auto skierowane w kierunku jazdy, raczej nie stanąłby w poprzek ulicy w środku miasta.

Tank Car:
      Dobra sesja. Jedynie nie potrzebna ostatnia fota.

Dodge Ram:
      Pierwsza taka sobie druga dosyć dobra.

Mercedes:
      Dobre foty. Jedynie druga mogłaby być z innego miejsca.

BMW:
      Niezłe.

Buick:
      Też niezłe.

Ogólnie jak na pierwszy raz nie jest tak źle ale musiałbyś popatrzeć na jakiś stronach jak robić foty ;]
      Pozdro

Komentarz

dziękuje za szczerość w twojej odpowiedzi.
        Chyba problem z kolorem może wystąpić z powodu różnic w ustawieniach naszych monitorów. Spróbuj lekko rozjaśnić swój monitor, bo u mnie zdjęcia są bardzo czytelne.

Te zdjęcia zostaly wykonane w kwietniu br (troche dawno) i dopiero zgrane do kompa.

JaguarE type i DB9 wg mojego założenia miały byc stonowane.Za dużo jest zdjęć na, których auta aż kipią blaskiem. Nie wszystko złoto co się świeci.
        Dla mnie Subaru na pierwszej fotce nie wyglada dziwnie. Osobiście jestem dumny z VW W12 w kanionie. Każdy ma swoje zdanie. (przyznam nie wszystkie zdjęcia były robione na serio np. kolejna latajaca impreza, ostatnie zdjęcie tank car'a czy skyline na tle reklam z Beyonce, terminatorem i Bad Boys II)
        stawiam na indywidualizm a nie naśladownictwo innych (choć czasem trzeba mieć jakieś wzorce i uczyć od lepszych ale bez przesady)

Dzięki za posty! pozdrawiam
        Czekam na wasze następne opinie
        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Wiem, że mój post może miał trochę krytyki ale tylko wypowiedziałem co myślę i jak wedłóg mnie poprawić fotki ;]

Jaguar może jeszcze jakoś pasuje do tej scenerii ale złocisty DB9 w zimie troche nie bardzo. Żeby się wkomponował w tło powinien być w jasnym miejscu gdzie jego złocisty kolor byłby bardziej widoczny np. Kanion.

Subaru na pierwszej fotce owszem nie wygląda dziwnie ale myślę, że ta fotka wyglądałaby lepiej z mijsca widowni(nie tej co widać za autm w tle ale kawałek przd autem na poboczu).

VW W12. Mi osobiście bardziej podoba się ta z Starym srebrnym Mustangiem na Kanionie.

Każdy ma swoje gusty, a o nich się nie rozmawia ;]

Pozdro

Moderator Serwer

Komentarz

Wszystkie sÄ… zarÄ…biste Oby tak dalej na forum
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ostro szalejecie ze zdieciami
              Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

jak zrobiłeś zdjęcie z dwoma samochodami na trasie? i jak zrobiłeś te 'dziwne' zdjęcia?

Komentarz

Zamieszczone przez pasQdo
                  jak zrobiłeś zdjęcie z dwoma samochodami na trasie? i jak zrobiłeś te 'dziwne' zdjęcia?

pełny opis jak to wykonać znajduje się w topicu "galeria"
                  Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Zdjęcie z dwoma samochodami na trasie można wykonać w trybie Arcade.
                  Wystarczy wybrać jakiś kabriolet z opcją jazdy z otwartym dachem lub wybrać specjalne auto np. NIKE lub Catheram.

W razie pytań problemów pisz na gg 1720745
                  Pozdro
                  Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

dobre foty naprewde ja zrobilem do tej pory moze z 10 heheh chyba sie bede musial pobawic w weekend...

Komentarz

ciąg dalszy nastapił...

Witam wszystkich!
                      dziÅ› wrzucam kolejnÄ… porcje mych fotek. Tych ciekawych i mniej ciekawych poprzez te denne
                      No to zaczynam:

Ruf RGT

Suzuki GSX4

VW garbus

Alfa Romeo

Ruf CTR

Honda Accord Coupe (pozdrowienia dla Marcina )

Mitsubishi Eclipse

Jeśli któreś ze zdjęć podoba Ci się lub nie - napisz, wyraź swoją opinie.

Pamiętajcie o rzecz banalnej: oglądajcie fotografie w powiększeniu, bo miniatury nie prezentują jakości dużych zdjęć , ajeśli któreś ze zdjęć jest zbyt zaciemnione to rozjaśnijcie lekko monitor

Błędy i inne głupoty:

Dodge z potrójną kabiną

Audi Pikes Peak (Q7) z przyczepkÄ…

Tor w Monaco bez nawierzchni

Szczególne podziękowania kieruje do Mamy i Taty, całej mojej rodziny, moich przyjaciół, twórców GT4 i konsoli PS2,i czytających ten topic forumowiczom oczywiście
                      Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Troche mnie tu nie bylo caly czas robota lub silka a zdiec sie narobilo fajne zdiecia obejze je dokladnie kiedy ale podobaja mi sie FAJNE !!
                        Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Nowa Dostawa

Witam i nie rozpisujÄ…c siÄ™ wielce prezentuje kolejne fotki z GT4.

Na początek małe lwiątko
                          Peugeot 106 S16

Formula Polyphony GT4

Chrysler 300C

Te zdjęcia dla mnie rządzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napiszcie, które się wam podobają, a które nie. Pozdrowienia dla zwiedzających tę stronkę
                          *mała prośba nie wrzucajcie tutaj swoich fotek. Wielkie dzięki
                          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Przejdę do konkretów

Peugeot:
                            W pierwszym rzędzie poziomym druga fota, wygląda na przemyślaną. Z prawej strony jest samochód w dalszym planie, na który pada światło z prawej strony, lewa jest nie oświetlona, na dodatek ten rozmazany obraz, na prawdę udana fota. Reszta znajdująca się w omawianym pierwszym rzędzie nie jest niczym się wyróżniająca.
                            Drugi rządek. Pierwsza i ostatnia fota jest dobra, dwie środkowe nie wyróżniające.
                            Trzeci, nie ma faworytów. Co prawda zdjęcia są zrobione gdy w tle jest góra, jednak to samochód powinien być rzeczą pierwszoplanową i najważniejszą, nie góra, krajobraz powinien tylko uatrakcyjnić wygląd. Zdjęcia gdy góra jest ważniejsza niż samochód to trzy ostatnie, wnioskuję to po tym, iż samochód jest dalej niż powinien od miejsca robienia zdjęcia, aby obiektyw objął górę, bez względu na auto. Pierwsza normalna :wink:

Formula:
                            Te zdjęcia na prawdę mi się podobają. Drugie po prostu zabija, trzecie i pierwsze są bardzo dobre.

Chrysler:
                            Druga i trzecia fota jest b.dobra, a reszta dobra, 2 ostatnie jednak zabijajÄ… :wink:

Pozdro, Moderator Serwer

Komentarz

Dzięki za uznanie.
                              Czekam na kolejne opinie te dobre jak i złe
                              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

PracujÄ™...
                              X