Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Bez Tematu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dlatego że inna klasa to niema porównania.. wziąłbyś np. Alfę 147 czy Alfę 159?

Co do Twojego pytania to biore Lagune.

Caddilac Escalade czy Lincoln Navigator?
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• [quote=S.Carter]
      Zamieszczone przez "Kamil 12":2q0eb39c
      Honda S2000 czy Honda Prelude czy Honda Integra???
      S2000. Integra jest brzydka i lipna, Prelude przednionapedowa...[/quote:2q0eb39c]

LooooooL!!!!! Integra jest lipna??? W serii jest moim zdaniem 100% lepsza od S2k! W Integrze czy to DC2 czy DC5 zostały zastosowane rozwiązania niczym z torów wyścigowych...Zwlaszcza DC2, jak na swoje lata miała tyle rozwiązań technicznych że przewyższała inne samochody w klasie o klase np. nastrysk oleju na denko tłoka jest po prostu czymś wybitnym,stosowali to w celu chłodzenia :wink: . Silniki z serii B są dziełem sztuki jak dla mnie . A to czy jest brzydka to już pozostawie naszym gustom , o których sie nie dyskutuje :wink: . Prelude---hmm... jest w miare szybka a jak dla mnie ciut za ciężka.No i te pojemności 2.2 litra... nie lubie dużych silników W tym porównaniu wynik jest bezwzględny --- biore Integre najlepiej DC2

Escalade czy Navigator??? hmm....hmm....hmm.....hmmmmmmmm
      Chyba Escalade

Lexus LS600h czy BMW 750i czy Mercedes S500 czy Audi A8 6.0 W12
      Jak dla mnie...LS czy S'ka...wole Lexa bo tańszy i mniej pali,no i jestem bardziej trendy bo mam hybydowy silnik!
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

• Enzo , Murcielago, Aston Martin DB9 no i Porsche Carrera GT

No i Laguna

Komentarz

• Zdecydowanie DB9 Żadne inne auto nie ma takiego stylu...

Wyścigi F1 czy Rajdy WRC?

Komentarz

• Zdecydowanie F1.Rajdy są nudne :wink:
            Honda Civic Type-R czy Renault Megane Sport?
            Zdecydowanie Honda.Future-design i te Type-R...
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Zamieszczone przez ADVAN
              np. nastrysk oleju na denko tłoka jest po prostu czymś wybitnym,stosowali to w celu chłodzenia :wink: .
              eee tam wybitne
              Ciekawym rozwiązaniem był wprowadzony w alfowskich V6 w 1991 r. (w turbo od początku jego produkcji) układ natrysku oleju na denka tłoków.
              Silnik ten był równocześnie montowany we Fiacie Croma.
              Ogólnie stosuje się go w wysilonych silnikach, turbo i n/a.
              narancs alternativa

Komentarz

• F1 !!!!!!! Rajdy faktrycznie nuda.....kiedys mi sie podobały ale to nie to samo co F1

Escalade czy Navigator......aa lubie Escalade'a zwłaszcza tego novego ale Navigator (ten nowy oczywiscie) mnie urzekł designem i wnetrzem, ktore wyglada jak kabina jachtu

Pewnie ze Honda Type R (ta nowa) choc Meganka nie jest taka zła (ta wyscigowa)

Lexus LS600h jest niczego sobie.... BMW 750i to po faceliftingu tez mi sie podoba....Mercedes S500 ten nowy jest brzydki zwłaszcza w srodku....Audi A8 6.0 W12 tej swietne !! Wiec wg mnie Audi pierwsze, potem Lexus a potem BMW i na szaaarym koncu Mercedes.

P.S. a jesli chodzi o niegre, o poprostu mi sie nie podoba jej przód i przednii napęd

Cięzarówki Mercedes, Volvo, Scania, Man, Daf czy Renault??

Komentarz

• Renault,bo jeździ takim mój kuzyn Co prawda głupie uzasadnienie,ale nie lubię ciężarówek...Niech ktoś wymyśli coś,bo mi się nie chce
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

• co za leń

Vilvo V70 czy VW Passat Combi czy tez Octavia Combi, Mondeo Combi, Vectra Combi, Laguna Combi or C5 Combi??

Komentarz

• Zamieszczone przez Kamil 12
                      Renault,bo jeździ takim mój kuzyn Co prawda głupie uzasadnienie,ale nie lubię ciężarówek...Niech ktoś wymyśli coś,bo mi się nie chce
                      Cchcesz zajechać niedaleko to kup Renault albo Iveco...co nieco na branży się znam(prakta w firmie transportowej)
                      Jak już To Man, Scania, Mercedes...
                      Volvo V70 koni bo jest synonimem kombi...a o Octavia Combi jest innej klasy(Golf Combi, Focus Combi)

Komentarz

• Zamieszczone przez kyjgel
                        Zamieszczone przez Kamil 12
                        Renault,bo jeździ takim mój kuzyn Co prawda głupie uzasadnienie,ale nie lubię ciężarówek...Niech ktoś wymyśli coś,bo mi się nie chce
                        Cchcesz zajechać niedaleko to kup Renault albo Iveco...co nieco na branży się znam(prakta w firmie transportowej)
                        Jak już To Man, Scania, Mercedes...
                        Volvo V70 koni bo jest synonimem kombi...a o Octavia Combi jest innej klasy(Golf Combi, Focus Combi)
                        Hmmm,no nie wiem...Kuzyn jeździ Renault Magnum albo coś w tym stylu już kilka lat i ani razu nie stanął w trasie.
                        Co do Kombiaków to wybieral Opla Vectrę.
                        Toyota Aygo czy Dacia Logan?
                        Wiem,że to nie taka sama klasa,ale cenowa - owszem
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Dacią by mi było wstyd jeżdzić-to taki nowy Polonez wg. mnie Więc biore Toyote.

Honda Accord czy Nissan Primera czy Mazda 6 czy Toyota Avensis

Honda porywa wyglądem a przy tym nie psuje sie...Nissan jest futurystyczny i brzydki w środku,a przy tym nie mam zaufania (teraz) do tej marki,nie to co kiedyś Nissan był świetną marką,Mazda jest super chociaż nie jest tak popularna w Polsce,a Toyota--Toyota mi sie już straaaasznie znudziła.
                          Więc biore Honde albo Mazde,później Toyote a na końcu jest Nissan...
                          :wink:
                          NO VTEC-NO FUN

Komentarz

• Zdecydowanie Honda.Nowa Primera to najgorsza Primera.
                            Ford Mondeo czy Opel Vectra?
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Mondeo - nowe Mondeo jest super.

Corsa czy Fiesta?
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Corsa :wink: (wg. mnie jest ładniejsza od fiesty i ma lepsze blachy : )

Polo vs Corsa

Ginetta G4 vs Lotus Elise

Komentarz

Pracuję...
                                X