Btw
sauber Mercedes-sauber bmw(f1team)-Bmw mclaren f1-mclaren mercedes slr
czy to przypadek???
To nie przypadek. Sauber to nazwisko znanego konstruktora wyścigowych samochodów (Peter Sauber) m.in. Sauber'a Mercedes'a C9. Konstruował samochody na bazie Mercedesów aż do założenia własnego zespołu F1 pod nazwą Sauber Petronas ( pierwszy sezon - 1993). W zeszłym roku BMW wykupiło jego zespół i zmieniono nazwę na BMW Sauber.
W drugim przypadku druga część nazwy zależy od silników jakie posiadał dany McLaren. Teraz to już McLaren jest na stałe powiązany z Mercedesem.
Dla mnie Gallardo(bella machina )A co do murcielago to niedaleko mnie (Krapkowice) budują repliki tej fury,i to jakie http://kimbex.otomoto.pl/
Teraz z trochę z innej beczki:
Moc uzyskiwana z pojemności czy z doładowania???
Z pojemności - moc jest "dostępna" na każdych obrotach Turbosprężarka - dres sobie wsadza "zasysarkę" do swojego automobilu i myśli że po sprawie :wink:
Mi się też wydaje,że z pojemności...Ale najlepiej i z tego i z tego jednocześnie
Testowanie na test course czy na hamowni?(Nie w grze tylko w realu)
Mi się wydaje,że na test course.Masz okazję się autem przejechać,a nie że na hamowni wydruk ci wypluje... Np.takim Bugatti Veyron na test course (oczywiście jako pasażer,trzeba mieć umiejętność jazdy na test course )
Z pojemności - moc jest "dostępna" na każdych obrotach Turbosprężarka - dres sobie wsadza "zasysarkę" do swojego automobilu i myśli że po sprawie :wink:
No nie wiem czy każdego dresa sta na sprężarkę do swojej bmw 320i
Co najwyżej na tubę z bazaru do bagażnika
Czy wolicie samochód który ładnie wygląda, czy który dobrze jeżdzi? Głupie pytanie ale słyszałem wiele podzielonych wypowiedzi na ten temat.
Ja oczywiście wole samochód który dobrze jeżdzi oczywiście niż obwieszony neonami i spojlerami choć najlepiej jak jest to i to
Osobiście wole żeby miał więcej pod maską niż wyglądał jak statek kosmiczny.
Popieram!!! przypomnijcie sobię pierwszy wyścig w fatf tokio drift i tytułowy bohater w swoim starym(ale jarym!!!) muscle vs laluś w viperze tatusia(chociaż viper i tak jest zajebisty)
pierwszy wyścig w fatf tokio drift i tytułowy bohater w swoim starym(ale jarym!!!) muscle vs laluś w viperze tatusia(chociaż viper i tak jest zajebisty)
Czasami lubię takie bajki przyjemnie takie filmy ogląda się z kumplami.
(najlepsze w f&f jest to, że po każdej wypowiedzi bohatera następuje zmiana biegu i but do podłogi i tak nieskończenie wiele razy,
pewnie ich skrzynie maja po 20 biegów )
Ja tam wolę wygląd.Chodzi o styl i klase
Stara Toyota Starlet Czy Stary Nissan Micra?
Pamiętam,że te wozy są w GT2.Ja wolę Toyote.
Oba wozy są też w GT4.
No,być może ja GT4 nie mam dlatego nie powiedziałem,że są w GT4 bo nie byłem pewny.A jakby ich nie było to byłoby coś w stylu "co ty wygadujesz człwieku"
Komentarz