Jasne że Rx8 choć ma ten malutki silniczek 1.3 o ile sie nie myle to wankla.Fajny wygląd i przyjemniutkie małe tylne drzwiczki-dobry patent
Kamil tego M3 to sam robiłeś??
A dodam jeszcze że RX-7 też ma ten mały silniczek Wankla,ale mocniejszy.Ale i tak wole RX-8.Te drzwiczki też mi się podobają,jak limuzyna żart.
Mitsubishi Lancer Evo IX czy Mitsubishi 3000GT
Jestem ciekawy odpowiedzi.
A dodam jeszcze że RX-7 też ma ten mały silniczek Wankla,ale mocniejszy.Ale i tak wole RX-8.Te drzwiczki też mi się podobają,jak limuzyna żart.
Mitsubishi Lancer Evo IX czy Mitsubishi 3000GT
Jestem ciekawy odpowiedzi.
Silniki w FD3S są inne niż w RX-8, w FD3S z podwójnym turbo osiągały nawet do 280HP, silniki Renesis z RX-8 mają od 200 do 230HP. (Renesis jest nieco inny od zwykłych Wankli) Ale to już inna technika
Wybieram Lancera. Praktyczniejszy, już kultowy, może mniej egzotyczny niż 3kGT, ale i tak lans nieziemski
A ja jednak troszkę się od was różnie i wybieram 3000GT.Jest dużo ładniejszy.Nie chodzi o praktyczność,auta o mocy 300 koni mechanicznych wcale nie muszą być praktyczne.Mają być szybkie I o to chodzi.
Honda CRX stara czy nowa?
Ja wole starą,ma lepszy klimacik,auto dla mnie kultowe.Dużo lepszy charakter.I ten V-Tec...150 koni w aucie,który waży 700 kg...
Toyota 7 bo jest bardziej klimatyczna i po prostu piękniejsza...
Btw
sauber Mercedes-sauber bmw(f1team)-Bmw mclaren f1-mclaren mercedes slr
czy to przypadek???
WracajÄ…c do tematu:
Maybach czy Rolls Royce???
A ja zaś wole Maybacha.Widze,że z innymi forumowiczami bardzo się różnie
Mercedes S600 czy Bmw serii 7?
Ja tam wole Mercedesa.Ogólnie jednak wole BMW,ale w klasie wyższej jest wyjątek.W mercedesie podoba mi się to,że jest w nim w trzy dupy bajerów
Jak dla mnie to Peugeot 106.Tylko nie mówcie mi zaraz,że tam Toyota bezawaryjna jest czy coś,wiem o tym.Ale i tak wole Peugeota.
Nissan 300 ZX czy Nissan 350Z?
Jak dla mnie to 300 ZX.Pod każdym względem,jak dla mnie,bije 350Z na głowe.
Audi A8 lubie design audi szczególnie w rs4-cudo połączenie limuzyny i sportowca
Volkswagen Phaeton czy Chrysler 300C
Jak dla mnie 300C-prawdziwy amerykański wygląd i wysoka linia okien coś rodem z hotrodów
Veyron
Pewnie,że 300C.Fajny lans A tak na poważnie to...jest piękny U mnie taki po Rudzie śląskiej jeździ,normalnie cudo.
Porsche Cayman czy Porsche Boxter?
Ja tam nic nie mówie,prawie to samo...No,może 1 procent więcej dla Caymana.
Btw
sauber Mercedes-sauber bmw(f1team)-Bmw mclaren f1-mclaren mercedes slr
czy to przypadek???
To nie przypadek. Sauber to nazwisko znanego konstruktora wyścigowych samochodów (Peter Sauber) m.in. Sauber'a Mercedes'a C9. Konstruował samochody na bazie Mercedesów aż do założenia własnego zespołu F1 pod nazwą Sauber Petronas ( pierwszy sezon - 1993). W zeszłym roku BMW wykupiło jego zespół i zmieniono nazwę na BMW Sauber.
W drugim przypadku druga część nazwy zależy od silników jakie posiadał dany McLaren. Teraz to już McLaren jest na stałe powiązany z Mercedesem.
Komentarz