126p - zimowa drift maszyna za krotki ale jakie wrazenia w takiej puszce heheh....jezdzilem kiedys po zamarznietym jeziorze 10 baczkow pod rzad - norma, 100 km/h w miejscu takze hehe fajne przezycia
neony i spojelery to wioska na maxa - poprostu odpust i brak smaku - typowy "polski tjuning" - nakladki na pedaly i kierownice - zenada hehe
surowe wnetrze wiarze sie scisle ze sciganiem - mniejsza masa itp....takze jesli juz to wybieram ta opcje....
generalnie to najlpszy jest taki zwykly cywilny samochod - a tylko pod maska zrobiony, zawieszenie i gumy - tak zeby sie nie rzucalo w oczy, a jak pocisniesz to siwy dym.... najlepsza opcja....
Chciałbym mieć taką ''wioche'' jak po tuningu wyglądu w Underground 2 Np. takiego stuningowanego Skylina...A seryjna moc 320 koni w zupełności by mi wystarczyła...
Np. coś takiego:
a ja bym wolal taka fure bez tych wszytkich naklejek itd....
licza sie wlasciwosci jezdne a nie wyglad, jesli mialbym dostac fure oklejona i zrobiona mechanicznie to wybralbym taka zrobiona mechanicznei ale bez tego calego festyniarskiego wygladu....
skyline jest swietny w samej serii
za przyklad moze posluzyc lancer evo IX ktory stoi u mojego kolegi w salonie - wyglada praktycznie jak cywilna fura ale jak to jezdzi matko boska...
a ja bym wolal taka fure bez tych wszytkich naklejek itd....
licza sie wlasciwosci jezdne a nie wyglad, jesli mialbym dostac fure oklejona i zrobiona mechanicznie to wybralbym taka zrobiona mechanicznei ale bez tego calego festyniarskiego wygladu....
skyline jest swietny w samej serii
za przyklad moze posluzyc lancer evo IX ktory stoi u mojego kolegi w salonie - wyglada praktycznie jak cywilna fura ale jak to jezdzi matko boska...
pozdro
Eeee tam.Tuning wizualny to nie tylko naklejki.Tu chodzi o styl itd itp...
Ale zakończmy już tą bezsensowną gadkę.Każdy woli co chce i finał
Kończą sie pomysły na porównania...
Opel Corsa (nowy) czy Fiat Grande Punto?
No to może żeby coś się ożywiło to sam sobie odpowiem na to pytanie Ja wolę Fiata Grande Punto jest ładniejszy.I ogólnie......lepszy
Mazda RX-7 vs. Mazda RX-8
No piszcie,jestem bardzo ciekawy
Jasne że Rx8 choć ma ten malutki silniczek 1.3 o ile sie nie myle to wankla.Fajny wygląd i przyjemniutkie małe tylne drzwiczki-dobry patent
Kamil tego M3 to sam robiłeś??
Jasne że Rx8 choć ma ten malutki silniczek 1.3 o ile sie nie myle to wankla.Fajny wygląd i przyjemniutkie małe tylne drzwiczki-dobry patent
Kamil tego M3 to sam robiłeś??
Niestety,to nie ja.Znalazłem go na goglach.Ja sie jeszcze w takie rzeczy nie bawiłem,ale z tego co mówi kilka ludzi na forum to fajna zabawa.Chyba niedługo zaczne
Komentarz