Ale VW to samochód dla ludu.... jak wygląda limuzyna z taką plakietką? Poza tym nie kupisz Phaetona bo to za mały prestiż i będziesz nawet wyśmiewany w klubie posiadaczy limuzyn Audi, BMW i Merców. Jak masz kase na taką limuzyne to nie kupisz czegoś gorszego tylko najlepszą opcje.
Skoro juz jestesmy przy tym watku:
Audi A8 vs. BMW 7 vs. Mercedes S vs. VW Phaeton vs. Lexus LS vs. inny
Zobacz,ile Phaeton kosztuje :wink: Pozatym,szczerze mówiąc w dupie mam co sądzą inni - po co mi np.Mercedes S do szpanowania wśrod ich posiadaczy,skoro mi siię on nie podoba?Zastanów się trochę Oczywiście podałem tylko przykład,bo S-Class mi się podoba...
Nie każdy VW jest samochodem dla ludu.
Aż taki zły jest?
Ale VW to samochód dla ludu.... jak wygląda limuzyna z taką plakietką? Poza tym nie kupisz Phaetona bo to za mały prestiż i będziesz nawet wyśmiewany w klubie posiadaczy limuzyn Audi, BMW i Merców. Jak masz kase na taką limuzyne to nie kupisz czegoś gorszego tylko najlepszą opcje.
Skoro juz jestesmy przy tym watku:
Audi A8 vs. BMW 7 vs. Mercedes S vs. VW Phaeton vs. Lexus LS vs. inny
Zobacz,ile Phaeton kosztuje :wink: Pozatym,szczerze mówiąc w dupie mam co sądzą inni - po co mi np.Mercedes S do szpanowania wśrod ich posiadaczy,skoro mi siię on nie podoba?Zastanów się trochę Oczywiście podałem tylko przykład,bo S-Class mi się podoba...
Nie każdy VW jest samochodem dla ludu.
Aż taki zły jest? [/quote:2mph12ys]
Wcale nie kosztuje mniej od BMW, Audi i Merca. Niestety każdy VW jest samochodem dla ludu - przecież tak sie nazywają a do tego sobie jeszcze doliczają za markę jakby byli Mercedesem. MI sie VW Phaeton nie podoba i tyle. Audi A8 jest wg. mnie najlepsza limuzyna. Moim zdaniem VW wogóle nie wzbudza szacunku u ludzi obojetnie jaki to model.
Ja bym chciał takiego Phaetona.
Samochód dla ludu - a dla kogo ma być?Dla przybyszów z obcej planety?Ludzie sobie ubzdurali,że tylko AUDI,BMW I MERC są limuzynami,a moim zdaniem to jest głupota
Starsza generacja Nissana Maximy:
też była limuzyną,tak samo Honda Legend
,czemu im nikt tego nie zarzucał?To były świetne auta i PEłNOWARTOśCIOWE LIMUZYNY,nazwa klasy mówi sama za siebie - klasa wyzsza.
VW dla ludu?? Owszem , tak tłumaczy sie jego nazwe (Volkswagen) aale tylko pod nazwa jest dla ludu. Bo z tego co wiem wiekszosc Volkswagenów jest najdroższa w klasie. Mowa tu o nowych oczywiscie.
VW dla ludu?? Owszem , tak tłumaczy sie jego nazwe (Volkswagen) aale tylko pod nazwa jest dla ludu. Bo z tego co wiem wiekszosc Volkswagenów jest najdroższa w klasie. Mowa tu o nowych oczywiscie.
Powiedz to Witkowi Enzo :wink:[/quote:3c73583i]
Co nie zmienia faktu, że w przypadku limuzyn marka ma ogromne znaczenie a VW sam w sobie jest średnio prestiżowy. Dodatkowo nie można zapominać kto jest właścicielem Audi oraz wielu innych marek, VW właśnie. Z VW jest trochę jak z Fiatem, który też jest właścicielem takich marek jak Ferrari, Lancia, czy Alfa Romeo, a sam produkuje jedynie normalne samochody, będące w zasięgu każdego Europejczyka (niestety wciąż mowa tu głównie o mieszkańcach Europy zachodniej).
Komentarz