Zamieszczone przez The_Stig
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Najszybszy seryjny samochod ??
Zwiń
X
-
Zonda po tuningu ma 940 koni a waży 1150 kilo ale nie widze miedzy nimi roznicy lubie Slr-a ale wole zonde.
Wada Zondy : z 350 km/h praktycznie nie da sie wychamowac. Droga chamowania tego wozu chyba nie miesci sie w orbicie saturna.
Wada Slr-a:HMMMMMM, podsterowny?
Komentarz
-
mój najszybszy samochód to:AMG mercedes CLK-GTR Race car
wykręcam nim ponad 450km/h a rozpedza sie niesamowicie szybko i wszystkich zostawia w tyle to jesden z mojch ulubionych wozów
dla porównania dajmy że w GT3 najszybszy samochud rzekomo
jakis viper (juz nie pamiętam)jechal z trudem 435km/h i to w tunelu aerodynamiczmym innego vipera.
w GT4 bardzo lubie także subaruIMPREZA WRX STI specC
ponieważ z seryjnych samochodów(chodzi mi o te bez naklejek i tuningu)
rozpędz się tak szubko że zostawil by niejedno cacko na 1/4 mili wykręcilemnim dokladnie najlepszy czas z mojch wszystkich wozów a mianowice 8:293 a drugi czas należy też do subaru tego najlepszego 8:311 3 czas ma wyżej wspomniany merc 8:769 myśle że to dość dobre czasy nie mam jeszcze F1 bo nie chce mi sie jej zdobywac nawet na B spec i przyśpieszonym czase F1 we wszystkich wersjach rozpędzlo sie najszubciej
w GT3 najszybcjej po F1 rozpędzlo sie wspaniale wedułg mnie suzuki ESCUDO pike peak version jego wada to najgorsze zagręty w calej grze
mam wszystkie GT oprucz 1 częsci i są cool na maxa
a w GT 4 zostaly mi do przejscia 2wyscigi po 24h i 1 co ma 9h i wyscig a wlasciwe champion chip F1 jakoś mi sie nie chce przechodzic
a w gt3 zostal mi 1 wyscig 2h
powiedzcie jakie macie czasy na 1/4 mili ale nie chce słyszec o czasie F1
Komentarz
-
Zamieszczone przez SerwerŁo jeny 11 km/h więcej bez żartów i te ułamki sekundy przy przyśpieszeniu.Tylko ile ważny SLR(nie podane) a ile Zonda ciekawe...Waga na pewno się przyczynia do rozpędzenia i SLR jest raczej cięższy niż Zonda(1230 Kg)A pozatym zobacz jakiej firmy Zonda ma EnginaW GT4 szybszy jest bez tuningu raczej SLR.
Taka zonda to jest praktycznie samochód-zabawka a taki merc to nie dość że ma prestiż to jeszcze ma jakis luksus.
Komentarz
-
Re: Najszybszy seryjny samochod ??
Moje zdanie jest takie.
Merc spoko Zonda może być.
Ale są jeszcze takie pojazdy jak Saleen S7, Ford gt40, Cadillac Cien, Audi le mans, Proto Motors Spirra 4.6 V8.
Ważne jest też do czego taki potwór potrzebny. Ja paczę na masę pojazdu i na NM.
Komentarz
-
Re: Najszybszy seryjny samochod ??
Według mnie najlepszym autem jest Zonda.
Tym samochodem wygrałem mistrzostwa supercarów.Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
Komentarz