Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dodge RAM i jego przeciwnicy w Arcade Mode

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dodge RAM i jego przeciwnicy w Arcade Mode

Siema! Ja z małym pytankiem do was. Czy wy również zauważyliście to że Dodge RAM, którego moc to 345HP bodajże ściga się w Arcade Mode z przeciwnikami, których HP jest w granicach od 15 do maksymalnie 160HP. Jeżeli weźmiemy poziom trudności A.I przeciwników na najniższy (-10) to wtedy ściga się on chociażby z Subaru 360 czy też Fiatem 500R, których mógłby spokojnie na Beginner Course zdublować z 8 razy na 12 okrążeniach, nie zmieniając w ogóle poziomu trudności przeciwników (0), ściga się z Hondą Today i innymi tego typu trupami, a przeciwnicy o najwyższym poziomie trudności (10) np. taki Citroen Xsara, którzy nie posiadają nawet 200HP też się z takowymi ściga, podobno ma być najtrudniej . Mnie zastanawia czy twórcy zrobili to celowo czy może jest to zwykłe niedopracowanie?

Re: Dodge RAM i jego przeciwnicy w Arcade Mode

Moje domysły:
    Gra dobiera przeciwników na podstawie stosunku km/kg, w Dodge RAM jest on stosunkowo niski za sprawą wysokiej masy. Dlatego gra dobiera do niego takich przeciwników.
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ok. dzięki! Choć to trochę śmiesznie wygląda jak taki bydlak ściga się z takimi kurduplami jak 360 albo 500R :mrgreen: . Kiedyś sprawdziłem jak to jest zderzać się z nimi, czyli jechałem pod prąd na Test Course i jak pieprznąłem w takowego to prawie całą prostą przeleciał xD.

Komentarz

Kiedyś trafiłem tak jako przeciwnika Subaru 360 w kolorze Blue Mica, niedostępnym nigdzie poza nagrodą w wyścigach u producenta.
        narancs alternativa

Komentarz

Podobnie jest w przypadku Citroena 2CV, który jest koloru Peche, taki podchodzący pod różowy :wink: .

Komentarz

Pracuję...
          X