Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

b-spec co to jest....?????

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• b-spec co to jest....?????

witam w statsach a -spec i b -spec drivers profil o co w tym chodzi ja mam to nie aktywne wiec niech ktos mi to wytlumaczy czy to jest do multiplayera czy cooo??????? dzieki wielkie za co pomoc

juz wiemm hhheee polewka ale jestem ciemny czsami

Komentarz

B-Spec jest to tryb pilota.

Komentarz

dzieki nismo zawsze gralem w kazda czesc gt i byla kosa ale 4 to jest suuuppeeer wlasnie sie bawie pilotem spoko ale sie gubi czasami

Komentarz

co czeba zrobić w trybie b-spec zeby wygrać wyścig

Komentarz

Na samym początku to najlepiej byłoby gdybyś kupił lepszy samochód niż przeciwnik ma bądz stungować jakiegoś gorszego. Warto zakupić lepsze opony, i zredukować auta mase.

Komentarz

Nie chcialem zakładać nowego tematu więc napisze tutaj. Co i jak zrobić żeby trenować swojego kierowce? (tego co jedzie na b-spec) bo moj ma skilla ogólnego kolo 5000 i sie zatrzymal w miejscu jakis czas temu i skill mu juz nie rosnie....co z tym zrobic? z góry dzieki za odpowiedz!
              :-)

Komentarz

Re: b-spec co to jest....?????

Tak do tematu to też mam pytanie a po co właściwie są te punkty? One coś dają czy są dla picu?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Tak do tematu to też mam pytanie a po co właściwie są te punkty? One coś dają czy są dla picu?
                  Im, więcej masz punktów B-Spec, tym lepiej jeździ Twój kierowca tzn. mniej wypada na zakrętach, bardziej oszczędza opony, efektowniej wyprzedza, przycina zakręty po tarce itp. ogólnie daje Ci to lepszą jazdę Twojego zawodnika

Punkty B-Spec są przeciwieństwem punktów A-Spec, które oprócz naszej satysfakcji, nic nie dają :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Im, więcej masz punktów B-Spec, tym lepiej jeździ Twój kierowca tzn. mniej wypada na zakrętach, bardziej oszczędza opony, efektowniej wyprzedza, przycina zakręty po tarce itp. ogólnie daje Ci to lepszą jazdę Twojego zawodnika

Punkty B-Spec są przeciwieństwem punktów A-Spec, które oprócz naszej satysfakcji, nic nie dają :wink:
                    Dziękuje za odpowiedź to wszystko wyjaśnia z punktami B-spec to się domyślałem ale zawsze zastanawiało mnie na jaka cholerę jest te A-spec.

Bless wszystkich ludzi dobrej woli.

Komentarz

He! A tego z tymi pkt B-spec to nie wiedziałem
                      Dzięki Lukas

-------------------------------------------------------------

Komentarz

PracujÄ™...
                      X