Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim autem w American Championship ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakim autem w American Championship ?

Siemka,

Jakim autem wygraliście American Championship ? Startują tam dosyć dziwne wynalazki i np. Fordem GT nie daję rady. Kupiłem też tego dziwoląga Chapparala z 67 roku ale nim daję radę tylko w pierwszym rajdzie. Co radzicie ?

Oczywiście nie chciałbym znowu wydawać 4,5 bańki za nowy wóz do tych mistrzostw...

Chevrolet Camaro SS '00

Komentarz

Heh, przejechalem to Camaro LM Race Car. Nie wapdłbym na to, że to autko jest tak genialne. Przewagę miałem miażdżącą...

Dzięki !

Komentarz

ja zaczalem grac dopiero mam 13 % i tez che przejechac american i kupilem do tego sallena s7 kosa 850bhp nawet japonskie dyma wiec sprawdze czy da rade swoim rodakom pozdro

Komentarz

sallen s7 daje rade na b -specu spox

Komentarz

Zamieszczone przez lukia
            sallen s7 daje rade na b -specu spox
            Krótsze wyścigi wolę sam przechodzić ponieważ mam satysfakcję z jazdy kolejnym wózkiem ...

Komentarz

wiem ze to jest satysfakcja ale chcialem zobaczyc czy da rade a i tak jescze sie nagram bo raczej nieda sie tej gierki szybko przejsc nawet na b-specu pozdro

Komentarz

ja pomykalem fordem GT LM
                All Gold Boy

Komentarz

dragon77 napisał:

Heh, przejechalem to Camaro LM Race Car. Nie wapdłbym na to, że to autko jest tak genialne. Przewagę miałem miażdżącą...
                  To twoje Camaro LM Race Car pewnie było po maxymalnym tuningu??? Sam próbowałem sił tym Camaro (bez podnoszenia mocy auta) i nie było aż tak różowo - nie dałem rady :wink: . A genialna moim zdaniem(jak na American Cars) jest Corvette C6 (cywilna). Po dobrym tuningu zawieszenia, kupnie najlepszych części (ok. 700km), zmienia się w bestie dużo szybszą i zwrotniejszą od wiekszości LM Carów.

Komentarz

Re: Jakim autem w American Championship ?

Stuningowany na maksa Ford GT LM Edition Race Car. Ten taki przemalowany jak ten z 69'.

Komentarz

Re: Jakim autem w American Championship ?

A ja właśnie przejechałem Chevrolet Camaro SS '00 po max tuningu.......heh nie miałem problemów...........POzdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                      X