Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co dalej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co dalej

Witam, aktualnie rozpracowuje ostatnie zawody w Professional Events, ale nie wiem które przechodzić dalej?
    Co byście mi polecili?

Re: Co dalej

wszystko po kolei nic innego ci nie zostaje

Komentarz

Ale co polecasz dla mało doświadczonego?

Komentarz

tak jak pisałem wcześniej wszystko po kolei ukończ wtedy nabierzesz doświadczenia i wprawy
        i nie będziesz zielonym driverem

Komentarz

Ja polecam ukończenie wszystkich licencji na złoto, potem ukończenie wszystkich misji. Jeżeli tego dokonasz, będziesz w stanie ukończyć całą grę bez najmniejszego problemu.
          GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Banzai94
            Ja polecam ukończenie wszystkich licencji na złoto, potem ukończenie wszystkich misji. Jeżeli tego dokonasz, będziesz w stanie ukończyć całą grę bez najmniejszego problemu.
            Ja tak zrobiłem . Przy okazji zdobyłem kilka fajnych aut, które z pewnością się przydadzą, np:GRAN TURISMO Skyline Pace Car, Nissan R39c, czy... Ford T .

Komentarz

Oki dzięki wam za rady, ja teraz wygrałem Formułę w Endurance to teraz zacznę misje robić

Komentarz

Zamieszczone przez Dabo
                Oki dzięki wam za rady, ja teraz wygrałem Formułę w Endurance to teraz zacznę misje robić
                Nie ułatwiaj i nie psuj sobie grania wchodząc Formułą do wszystkich wyścigów gdzie się da, bo to żadna przyjemność z grania. Bierz podobne auto jakim jeżdżą przeciwnicy i ucz się czystej walki a nie grania na skróty
                Mój kumpel zaliczał wszystko co się da Formułą i gra szybko mu się znudziła

Komentarz

Ja polecam ukończenie wszystkich licencji na złoto, potem ukończenie wszystkich misji.
                  ślub - ślub
                  bielizna do karmienia - bielizna do karmienia

Komentarz

PracujÄ™...
                  X