Witam, od razu się usprawiedliwię i powiem że jestem tutaj po raz pierwszy ponieważ jak to wiadomo jak trwoga to do Boga a jak problem z gran turismo to do was, Dlatego jeśli był już taki problem i został rozwiązany to proszę podać mi tylko link do ów tematu. Mianowicie po wyścigu obojętnie czy to w trybie arcade czy kariery, gra nie powraca do menu. Nie wiem czy to wina płytki bo nie jest porysowana od strony którą czyta laser, ba laser też jest w dobrym stanie i jestem tego pewny skoro wczytuje inne gry bez problemu. Mam zdjęcia jak zachowuje się ekran ładowania przed i po wyścigu i zauważyłem że ten obrotomierz zmienił kolor na czerwony i niby to wina płyty ale nie wiem jak skoro nie jest porysowana a wcześniej po wyścigu nie było problemów, ba obecnie mogę licencje przechodzić i wraca do menu. Proszę o pomoc 
Przed

Po

Jeśli to jednak wina płyty to kupię oryginał bo drogi nie jest a klasyk i od czasu do czasu fajnie pograć w 4 a nie 5

Przed

Po

Jeśli to jednak wina płyty to kupię oryginał bo drogi nie jest a klasyk i od czasu do czasu fajnie pograć w 4 a nie 5

Komentarz