Siema mam około 110 tysiecy Cr i niewiem jakie auto kupic zeby mi sluzylo przez dluzszy czas w grze. Niewiem czy subaru impreza , toyota supra , nissan skyline , czy co. Prosze was abyscie mi podpowiedzieli co mam wybrac. AA jeszcze jedno i zeby sie je dalo ztuningowac (chodzi o osiagi itp. )
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie auto do 110 tys CR ???
Zwiń
X
-
Re: Jakie auto do 110 tys CR ???
Ma się trzymać drogi, hamować, być za razem szybkie i uzyskiwać dobre prędkości? Honda NSX Type R. Jeszcze niedawno nie wiedziałem czemu tak ludzie podniecają się tym samochodem. Teraz już wiem. Klasa sama w sobie! Tak jak pisałem wyżej Ford GT i Viper SRT 10 też są całkiem w deskę.
Komentarz
-
Ford GT jest bardzo nerwowy w zakrętach - typowa fura na amerykańskie drogi.
Toyota Supra jest fajna, ale tył jest trudny do opanowania zwłaszcza po tuningu w porównaniu do np. mazdy rx-7. Zamiast dodge vipera wole corvette. Nie sprawia wrażenia tłustej krowy w prowadzeniu.
Do 300KM polecam na pierwszy miejscu NSX, potem RX-7 i RX-8, a potem skyline, impreza, evo
Komentarz
-
jak masz tuning shp to wlewym górnym rogu jest sklep w którym jest golf r32 za 31000cr i ma 512 hpGRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
-
zapomniałem nazwyGRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
-
można jeszcze kupić skyline używane bo taniej wychodzi a dotiunigowałem go do 750 hpGRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Komentarz
Komentarz