Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Błędy w gran turismo 3 i gran turismo 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Błędy w gran turismo 3 i gran turismo 4

Ten temat dotyczy błędów w gran turismo 3 i gran turismo 4 czy rzeście zauważyli jakieś błędy jak tak to piszcie ja zauważyłem tak jak użyjesz kodu w gran turismo 4 mega turbo na test course jak się rozpędzisz do 2000km/h to wypadniesz przed zakrętem poza tor ten kod jest z action replaya max polecam.
    Pozdrawiam

Re: Błędy w gran turismo 3 i gran turismo 4

Po co komu kody?
    Żeby sobie poza tor wychodził. Bez kodów można sobie na Cote d' Azur spokojnie wyjść.
    Tak samo jak w GT3 jest Seatlle Circuit z tym bugiem to i to samo w GT4. Ciężko jest ale można.
    Na Hong Kong Reverse jedziesz jakimś długim samochodem np. Nissan R92CP. Na wstecznym wjeżdżasz w stronę pit'u. W połowie tej wąskiej drogi skręć w prawo. Samochód będzie trochę szarpał, ale po jakimś czasie wyjdzie.
    Raz miałem coś takiego.
    Jadę sobie na Seatlle Circuit i walnąłem w bandę. Samochód odbił się i po 0,5 sek stanął i wirował kołami. Przerzucałem biegi i nic.
    W GT3.
    Oczywiście Seatlle Circuit. Na Test Course GT-One'm Race Stanąłem dęba i jechałem około 2000km/h. Uderzyłem w ścianę zakrętu i wyszedłem poza i zrobiłem jakieś tam 200000000km/h i konsola się zawiesiła.
    Nie pamiętam co jeszcze. W GT3 dawno nie grałem.

Komentarz

to nieżle a nie denerwują was takie rzeczy. a jakie błędy widzicie w licencjach, bo ja w licencji ia15 jade za safety carem i tak hamuje że mu w dupe wjeżdzam na niektórych zakrętach. wypróbuje wasze bugi w gt4 a raczej bug ale co tam

Komentarz

To nie bug kolego tylko pokazuje ci jak jeździć i kiedy hamować
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

ach to sorry

Komentarz

Pracuję...
          X