Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie jesteście?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Odgrzebuje temat
    Ja mam 53%. NIetkniete prawie wyscigi producentow i dopiero 14 driving missions. Z eventow zostal tylko extreme (tam chyba 2 od niechcenia zrobilem - ale wodze ze Formula GT bedzie ostra).
    Mam takie pytanie przy okazji. Jak sie licencje robi, to czy braz czy srebro to prcent gry sie nie zwiekszy prawda? Tylko fure inna sie dostanie?
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

100%, 80 złotych licencji, 39xxx A-Spec, 9743/100/97/95 B-spec i jakieś 83% winning ratio :wink: to ostatnie lepiej by wyglądało jakby było 100%

Komentarz

ja mam 81%, zostały mi 3 misje do przejscia no i czesc licencji na złoto...

Komentarz

Ja mam 57% chyba, ale ta wartość wciąż rośnie. Driving Mission mam bardzo mało, licencje na brąz, teraz robie Endurance i wyścigi producentów. Potem zabieram sie za Extreme Events.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Seteczka stuknęła jakiś miesiąc temu.POzostaje poprawić licencje ,ale nie widzę w tym sensu i chęci tez brak także odwlekam tą czynnośc :wink:

Komentarz

100% GT4 mam już od dawna (już rok?). Ponadto:

80 licencji na złoto, 41 tys. pkt. A-Spec (ciągle rośnie), 99.5% winning ratio (tylko 4 wyścigi przegrane - B-Spec)

Komentarz

Hehe coś koło 20% Nie chce mi sie robic reszty Cały czas sie bawie.Kupuje auto, moduje i testuje,to mnie nakręca
                NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Ja mam 74%. Gram od Listopada 2005 ale oczywiście z przerwami bo czasem pożyczam konsolę kumplowi który też jest maniakiem GT. Zostały mi wszystkie wyścigi 24 godzinne, jakieś poszczególne wyścigi i kilka tych u producentów. Licencje mam wszystkie oprócz S, niestety połowa na brąz. Ostatnie pół roku grałem na zmianę z kumplem w GT3 A-Spec (55%) bo konsola nie chciała czytać GT4. Byłem pewny że laser padł i trzeba wymienić, ale dzisiaj wpadłem na pomysł (lol) żeby po prostu wyczyścić laser alkoholem No i GT4 śmiga jak nigdy Od dzisiaj znowu wracam do GT4 i postaram się przejść go chociaż na 80% bo 100% to raczej nie zrobię.

Komentarz

ja mam 97,1%

Komentarz

no ja mam jakieś 4-5%? A dlaczego? Bo się wkurzyłem i zresetowałem gre w trakcie zapisywania, jak się ze 2 tyg później okazało, ekhm datais corrupted, wtedy się dopiero zdenerwowałem, ale cóż, gt4 jest takie dla doświadczonych graczy tej serii, że.... nie da się oprzeć ponownej próbie

Komentarz

siwma jestem tu nowy mam 28 procent
                        oto ja

Komentarz

100%na jednej memorce a na drugiej 58%
                          top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Pelne 100% gry juz od okolo 7 miesiecy . Na drugiej memorce 62% ale mi sie juz nie chce grac

Komentarz

48%, 7770km
                              maruda
                              A-spec 17,839 km

Komentarz

Ja też koło 48%... I się zastanawiam czy nie zacząć od nowa...

Komentarz

Pracuję...
                                X