Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie jesteście?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gdzie jesteście?

dobra przeszedłem clio trophy i teraz mam 91,5% i męcze się z suzuki concepts oraz speedster trophy

Komentarz

Ja mam 87% i będę musiał poszukać jeszcze wyścigów u producentów samochodów żeby coś dalej ruczyć.

Komentarz

Ja mam 51,1%. Mam zrobione część wyścigów z endurance, większość scpecial conditions i jestem w trakcie przechodzenia Gran Turismo World Championship

Komentarz

Jak na dzisiaj 66,2 %

Komentarz

Na dziś ok. 38%
            Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Teraz mam 96 bo już tylko mi lifcencje iB, Ia i special na złoto i wszystko akórat dzisiaj zaczołem.

Komentarz

88.7% gry to chyba dobrze na 2 tygodnie. Bo tylko tyle grałem. Czasami były też odpalenia ale tylko żeby zobaczyć jak mam stuningowane auto albo ile ma koni itp.

Komentarz

Ja już mam 99.8% i została mi ostatnia misja (SLR po Nurburgring). Narazie nie mam do niej już siły...

Komentarz

100%, 711 aut w garażu . Zostało mi tylko do kupienia około 15 aut wyścigowych, w tym bolidy LeMans (Pescarolo, Peugeot, BMW) i kilka Japońskich JGTC.
                    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

MIAŁEM TE 99.8% I CHCIAŁEM UKOŃCZYĆ TEN OSTATNI WYŚCIG, ALE GDY WŁACZYŁEM GRĘ WYSKOCZYŁ MI KOMUNIKAT, ŻE MÓJ PLIK Z SAVEM DO GT4 NA KARCIE PAMIĘCI JEST USZKODZONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NAJLEPSZE JEST TO, ŻE KOPIA TEGO PLIKU NA DRUGIEJ KARCIE PAMIĘCI TEŻ JEST USZKODZONA. ZAŁAMKA!!!!! DWA LATA Z PRZERWAMI GRAŁEM A TU TAKI ZONK.

Komentarz

77,5%. Zostały wyścigi producentów (chociaż troche mam ukonczonych), 2Endurance (Roadster Cup, Super Speedway) i misje. W kilku eventach nie mam złota na niektórych torach.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja dopiero zaczynam i zaznaczyłem 0-5%

Komentarz

no obecnie mam 10-20% ale bylo ponad 50% tylko wylaczylem w czasie zapisywania xDD

Komentarz

Jakieś 93%. Zostaly endurance, 1000 miles i formula GT championschip ^^

Komentarz

23 %
                                Muszę poszukać jakiś dobrych autek na "NA engines" i "Supercar Festival"
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X