Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Deutsche Touring Car-problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Deutsche Touring Car-problem

W gt4 gram już po raz kolejny i zawsze gdy potrzebowałem creditów jechałem w wyścigu podanym w temacie jednak teraz mam błąd,problem nie wiem jak to nazwać.Gdy chce po raz kolejny w nim wystartować wchodzi mi od razu do mistrzostw i nie mogę zrobić aby pola były puste czyli "czy chcesz skasować wszystkie osiągnięcia,rekordy itd.W okienku pucharu mam złoty czyli wygrałem te mistrzostwa lecz może związek ten ma to że nie wszystkie wyścigi wygrałem.Pierwszy wyścig ukończony ze złotem, drugi srebro, trzeci złoto, czwarty 5 miejsce i piąty trzecia lokata.Proszę o pomoc bo zaraz w komisie będą czarnulki a ja chce szybką kase,wiem że są inne wyścigi ale najwięcej zarabia się w tym.

Pozdrawiam i liczÄ™ na pomoc :wink:

Re: Deutsche Touring Car-problem

Kamil, nie musisz kasować rekordów i tych pucharów bo przecież to są mistrzostwa. Gdyby to były pojedyńcze wyścigi to musiałbyś użyć clear by w ogóle wygrac jeszcze raz auto. Takto wchodzisz sobie normalnie w pierwszą ikonkę ( tam u góry pisze ile masz jeśli wygrasz mistrzostwa na pierwszym miejscu). I tyle. Nie zważaj na to że tam masz puchary. I tak i tak auto i kasę dostaniesz. Ja non toper tak ciułam kasę i jakoś nigdy pucharów w tych mistrzostwach nie kasowałem. POZDRO
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Re: Deutsche Touring Car-problem

Dzienx bo myślałem że coś się skopało zaraz biorę się za robotę

Komentarz

PracujÄ™...
      X