Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

pytanko

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• pytanko

panowie, drodzy koledzy kolejne z pytań: jakim samochodzikiem najlepiej jechać wyścig hmm nazwa coś jak yosemite tam gdzie mozna escudo dostać. bo już kurde nie wiem co mam robić a kazdą furą dostaje w dupsko

Re: pytanko

Najlepiej to zamiast zakładać kolejne tematy nauczyć się jeździć a potem kupić Subaru Imprezę. :wink:

No i masz roboty na kolejnych 6 miesięcy.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja to wygrałem Peugotem, nie pamiętam modelu...wiem że miał około 500BHP

Komentarz

A ja tak w gwoli ścisłości Lancią Deltą S4 bez żadnych modyfikacji.

Pozdrawiam

Komentarz

Następnym razem napisz normalną nazwę tematu, a nie co Ci akurat na myśl przyjdzie. Ktoś będzie miał taki sam problem i nie znajdzie tego topicu bo jego nazwa jest najogólniejszą jaka w ogóle może być...

Moderator Serwer

Komentarz

Wszystkie trudniejsze rajdy przeszedłem rajdowym Mitsubishi Coltem.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ajj widze że chyba niepotrzebnie zakładałem jakikolwiek temat na tym forum. przeznaczeniem takich stron jest pomoc , rozwiązywanie problemów znajomych czy też nie mających taki czy inny ,wyżej wymieniony, problem. a jedyne co tu mozna dostać to śmierdzącą dłoń administratora. a co do Ciebie panie hmm kut... aaa lukas to nie życze sobie kwestionowania umiejętności grania. Gdy Ty synu (a jestem pewniem ze z moim wiekiem moge tak do Ciebie mówić) mówiłeś na kupę papu ja namiętnie bawiłem sie pongiem jeśli oczywiście Twój jakże zarozumiały umysł wie co to jest. Tak czy inaczej teraz pewnie dostane 10 postów jak mnie szanowna ,,góra,, beszta ale cóż.. prawda w oczy kole. pozdrawiam serdecznie wszystkich, i dziękuje za pomoc:]

Komentarz

Nie jestem administratorem tylko moderatorem.
                Nie wiem dlaczego dziwi Cię fakt zwrócenia uwagi odnośnie nazwy tematu. To żadna nowość na forach internetowych. Ot taki przykład jak by to wszystko wyglądało. Przeglądasz dział "GT4", a WSZYSTKIE tematy nazywają się powiedzmy: "pomocy", "pytanie", "problem", "proszę o pomoc" etc. Znalezienie topicu, który odpowiadałby na Twoje pytanie graniczyłoby pewnie z cudem. Nie chcę nikogo zniechęcać do korzystania z forum, po to przecież ono jest, ale trzymajmy się po prostu pewnych reguł :wink:

Komentarz

ok ok zwracam honor. nie potrzebnie sie uniosłem, choć widziałęm już kilka topiców z takimi nagłówkami tak czy inaczej dzieki;]

Komentarz

Zamieszczone przez Albinos
                    kazdą furą dostaje w dupsko
                    Zamieszczone przez Albinos
                    lukas to nie życze sobie kwestionowania umiejętności grania.
                    No wybacz...ale Speciale nie są trudne...a to na pewno nie wina pada. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                    X