Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nissan Silvia HKS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nissan Silvia HKS

Interesuje mnie to, czy Silvia HKS od razu jest przystosowana do driftu czy to po prostu auto jak każde inne do ścigania i trzeba ją ustawiać pod ślizganie? Dopiero teraz mnie to zainteresowało i jeśli jest od początku zrobiona na driftowanie to kupię żeby poćwiczyć sobie

Re: Nissan Silvia HKS

Z tego co pamietam, kiedyś pisali na tym forum, że jest to auto seryjnie ustawione właśnie pod drift.

Komentarz

Seryjna jeździ świetnie, nie znam do niej lepszych ustawień niż te "seryjne" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja uważam, że Silvia HKS jest świetnym autem zarówno dla początkujących (np. mnie) jak i zaawansowanych drifterów. Szybko wkręca się na wysokie obroty.
        Standartowe ustawienia są w sam raz, trzeba tylko wyłączyć elektronikę.
        i tyle..

Komentarz

Prawdziwy odpowiednik tego wozu:
          http://images.turbomagazine.com/feature ... t_view.jpg
          Został przygotowany, żeby brać udział zarówno w D1 (Drift ) jak i w JGTC (wyścigi). Ten sam egzemplarz. Zgaduje więc, że ustawienia w GT4 mogą być zarówno do wyścigów jak i do driftu. Pytanie tylko - do czego rzeczywiście

Komentarz

Ujmę to tak:

z TCS - do JGTC
            bez TCS - do driftu

Nie wyobrażam sobie nim rywalizacji z np. Motulem Z , z wyłączoną elektroniką
            i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
              Nie wyobrażam sobie nim rywalizacji z np. Motulem Z , z wyłączoną elektroniką
              To by był dopiero HARDKOR ! Ogólnie, jazda tym na oponach N1/N2 jest dość wymagająca...polecam tor Suzuka Circuit.

Ogólnie - WSPANIAŁY samochód, przecież to S15.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
              X