Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wyścig 24h

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ja dzis zaczłem od 9 rano ten wiscig minolta sama mi zjezdza do pitu i sama zmienia opony i tankuje... tylko co mnie wkur.. to to ze po karzdej zmianie opon musze przyspieszac czas do 3x ://// bo gdy wyjezdza z pitu czas staje sie normlalny wiec musze przyspieszac zebym szybciej skaczył wyscig :// a konsolka wam dobrze działa po tylu godzinach udręki ?? ja chyba nie bede przyspeiszał czasu bo zbytnio nie chce sie mi siedziec przed TV i co 4 minuty rzyspieszac wiec chyba zostawie normalny czas i konsole zstawie na noc właczonom wiec nie wiem czy sie nie przegrzeje bo bedzie właczona 24 godziny...

pozdr.
    PStwo 75004 CB + Gran Turismo 4 = ))))))

kupie memorke 8 mb sony oryginalna !!
    GG:3912094
    matesz_gosc@wp.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Sebu
      Co do tego zmieniana kuł to miałem taka akcje . zapomniałem o tym ze konsola mi chodzi i samochód sam zjechał do boksu zmieniły mu sie opony ale to jeszcze nic bo predkosc była razy 3 i ekran starystyk było właczony wszystko task jak ustawiłem... Nierozumiem jak to sie stało podobno trzeba tego pilnowac ???? B-spec mozna właczyc juz na poczatku i niemartwic sie o nic wystarczy jakas Toyota albo R8 wygrana murowana
      a co zrobiłeś bo jak ja zjezdzam to wylacza mi sie x3 i wlacza okinko

narx

Komentarz

nierozumiem was po co bierzecie najszybsze auto na ten wyscig ? przeciez i tak go szybciej nie skonczycie (chodzi o a-spec) . Ja jade BMW M3 i wystarczy zjazd do pitu co 2-3 okrazenie na oponach reacing-hard nie przejechałem całego wyscigu bo to chyba nie ma juz sensu
        zabiera to 24h z zycia dostaje sie formulke i troche kasy ale dla mnie to nie jest zbyt wielka rekompensata. Polecam bardziej wyscigi w arcade na stopniu przeciwnika AI 10 wtedy mozna sie troche pomeczyc. Po przejsciu 4h na Nurburgring zostawiam te wyscigi w spokoju. I po drodze wysrubowalem Toyotą Minolta na standardowych ustawieniach na Nurburgring 5.19 min ciekawe o ile daly by lepsze ustawienia autka do tego toru. Podrzucam link jak koles jedzie na Nurburgring Lotusem Elise oczywiscie na real http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9016746642 pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Mati_istebna
          ja dzis zaczłem od 9 rano ten wiscig minolta sama mi zjezdza do pitu i sama zmienia opony i tankuje... tylko co mnie wkur.. to to ze po karzdej zmianie opon musze przyspieszac czas do 3x ://// bo gdy wyjezdza z pitu czas staje sie normlalny wiec musze przyspieszac zebym szybciej skaczył wyscig :// a konsolka wam dobrze działa po tylu godzinach udręki ?? ja chyba nie bede przyspeiszał czasu bo zbytnio nie chce sie mi siedziec przed TV i co 4 minuty rzyspieszac wiec chyba zostawie normalny czas i konsole zstawie na noc właczonom wiec nie wiem czy sie nie przegrzeje bo bedzie właczona 24 godziny...

pozdr.
          ja mialem na jakies 2 dnii wlonczona ale nie jechalem na b-spec tylko pause robilem .Model 70004 wiec slim ponoc najbardziej grzejaca się , bardziej bym sie martwil jak bym mial chip-em przerobioną .Pozdro

Komentarz

Ja bym tam na B-Spec nie jeżdził,to prawie nie jest gra.Wolałbym pojechać trochę,pauzę i znowu,albo na zmianę z kumplem.Ale podejrzewam,że godzinkę bym pojeżdził i już bym miał dość tego jeżdżenia w kółko
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

jutro będe przechodził 24h wyscig i zaczne raczej o 6 rano bo póżniej mam prace,próbowalem juz wczesniej ale prąd pad na 19 godzinie i sie wku******

Komentarz

HURRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! przeszedłem 24h w niemczech!!!! a ciesze sie jeszcze bardziej bo prąd wylączył mi sie po zapamietaniu ale teraz testuje formule i jezdzi sie zawaliscie!!

pzdr!

Komentarz

Ja zaczelem grac w ten wyscig pamietam o 6 rano i po 14 juz mialem zaliczony hehe fajny wyscig
                  Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

ja wlaczylem sobie b-spec poszedlem ogladac tv i jak wrocilem po jakims czasie, zeby zobaczyc co sie dzieje zobaczylem cos dziwnego.....komputer wjechal moja fura na trawe i w dziwny sposob zablokowal sie na bandzie i nie mogl wyjechac a do przeciwnikow mial juz pare okrazen w plecy

Komentarz

Ba no trzeba patrzec raz na jakis czas tez tak mialem trzeba uwazac lepiej ustawic na 3 a nie na 5 zeby nie jechal jak wsciekly ;p

Komentarz

zgadzam sie z Toba

Komentarz

proponuje zajzec co jakis czas i ustawic na 3 i bedzie git mi ten wyscig zajol 8,5 h z przyszpieszeniem X3

Komentarz

Właśnie jadę ten wyścig ponownie bo poprzedni "save" szlag trafił.Wszystko co na ten temat zostało tu napisane jest prawdą,ale ja mam jeszcze jedną ciekawostkę.Jadę Nissanem R92CP Czarnym na B-spec,oponyrzód-HARD,tył-SUPER HARD.Rzecz w tym że gość nie zawsze wjeżdża do pitu mimo że "P" włącza się samo w połowie okr. i jedzie na "PACE 3".Poprostu nie wyrabia się na szykanie przed pitstopem i wali przodem w bandę ograniczającą wjazd do pitu,chwilkę postoi i jedzie dalej,a w baku tylko "dwie kreseczki".Na następnym okr.opony już są mocno czerwone i w końcu zjeżdża do pitu ale z pustym bakiem.Dlatego przed właściwym zjazdem do pitu (kiedy "P" się samo zapali) na długiej prostej przed metą daję na "1" i wtedy spokojnie wjeżdża.Ciekawe co by się stało jakby zabrakło paliwa? "OUT OF RACE"? czy pojedzie dalej?
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

jedzie dalej ale powoli.
                              narancs alternativa

Komentarz

No i mam srebrną F1 Polyphony Digital,904KM,550Kg
                                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                                X