Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szybka kasa na początku!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Szybka kasa na początku!

Start w GT4 jest dosc trudny z powodu braku kasy i mozliwosci testowania auta przed zakupem. Nieraz zdazylo mi sie kupic samochod ktory nie spelnil oczekiwan, a kasa prawie cala sie rozplynela. Sposob na latwy start wyglada tak:

Wchodzimy do Mission Hall (licencja ib), wybieramy 2 wyscig (24-25s przejazd) i bawimy sie z nim do momentu az zarobimy wystarczajaca ilosc kasy (1000 na minute srednio wychodzi). Po pewnym czasie zaczyna to meczyc...wiec kupujemy jakies autko z 276HP (osobiscie wybralem SKYLINE) modyfikujemy go PRAWIE na max (pomijamy tylko zawieszenie, ostatnie turbo, nos'a, opony i redukcje wagi poniewaz, mimo iz nam to pomaga w prowadzeniu, automat w B-spec nie daje rady w utrzymaniu sie na zakretach). Wchodzimy w Professional Hall i wybieramy Race of Turbo Sports. Skrzynie biegow ustawiamy najlepiej w auto setting na 8, ustawiamy B-Spec (5 i overtake) i patrzymy jak wygrywa za nas kazdy wyscig
    Bardzo szybko mozna sie dorobic 1 000 000 poniewaz za wygrana calosci mamy furke o wartosci 42 000. Za kazdym razem czyscimy tablice i od nowa wygrywamy Szybki i latwy sposob

Re: Szybka kasa na początku!

Hmm....moim zdaniem powinieneś użyć opcji "Szukaj", bo wątek "zarobków" był już poruszany setki razy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

No tak...nie zwrocilem na to uwagi A tak przy okazji, tym sposobem zarobilem 1 250 000 w ciagu 8 godzin

Komentarz

Zamieszczone przez Spalony
        No tak...nie zwrocilem na to uwagi A tak przy okazji, tym sposobem zarobilem 1 250 000 w ciagu 8 godzin
        Ja to zrobię w półtora.

Komentarz

Drugi wyścig z Special Conditions, około 300-konnym samochodem trwa 9-10 minut, dostajemy za niego Toyotę którą możemy spieniężyć za 265k Cr., to chyba najszybszy możliwy zarobek w GT4 :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            Drugi wyścig z Special Conditions, około 300-konnym samochodem trwa 9-10 minut, dostajemy za niego Toyotę którą możemy spieniężyć za 265k Cr., to chyba najszybszy możliwy zarobek w GT4 :wink:

Pozdrawiam
            Zgadzam się,sam osobiście w ten sposób całą grę czochrałem kasę. Łatwy i szybki sposób :wink: :mrgreen:

Komentarz

No to straciłeś 8 godzin bo tyle kasy mozna uciułac w mniej niż godzine wlasnie w drugim wyscigu w special conditions

Komentarz

Zgadza się, a jeśli ktoś dopiero zaczyna karierę, najszybszym sposobem jest kupno Lancera, wyklepanie licencji, i branie udziału w tym wyścigu i można zarabiać $ ... choć gra traci nieco na wartości wtedy
                Przerobiona? - Stanowcze NIE
                HDD : Nie
                Liczba gier pirackich: 0
                Liczba gier oryginalnych: 7

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Ja to zrobię w półtora.
                  Ja w półtorej godziny robię około 2.000.000$
                  -czemu?
                  -bo dasz mi dżemu.
                  Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...
                  X