Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szybszy tryb w B-SPEC MODE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Szybszy tryb w B-SPEC MODE

tu nie chwalimy się na co jesteśmy chorzy...

Sluszna uwaga. Tylko ze ja to muwilem o Lukasie a nie o sobie palancie. Niewiem moze ciebie nie uczyli w szkole czytac albo jestes na to zaglupi mądralo. I to ty sie chwalisz tym ze nie umiesz czytac. I niewiem poco wy wogole jeszcze cos piszecie na ten temat, jest do zamkniecia a jezeli chodzi o mnie to ja odpowiadam na wasze bezsensowne komętarze.

Komentarz

Zamieszczone przez damian140
      tu nie chwalimy się na co jesteśmy chorzy...

Sluszna uwaga. Tylko ze ja to muwilem o Lukasie a nie o sobie palancie. Niewiem moze ciebie nie uczyli w szkole czytac albo jestes na to zaglupi mądralo. I to ty sie chwalisz tym ze nie umiesz czytac. I niewiem poco wy wogole jeszcze cos piszecie na ten temat, jest do zamkniecia a jezeli chodzi o mnie to ja odpowiadam na wasze bezsensowne komętarze.

ha ha ha żenua jak dla mnie... Ty jesteś widocznie zbyt głupi żeby zrozumieć że to było Tobie.

PS: Możesz mi possać budyniarzu.

...aha A palant co Cię robił nie dorobił spaprał i zapomniał zabić.

Komentarz

ON TYLKO PYTAŁ NIE LOL2 IHAHAH NASZA-KLASA.

Ciebie to na pewno w szkole nie nauczyli pisać. O zespołach chorobowych masz też nikłe pojęcie, więc może lepiej zajmij się szachami?
        narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
          ON TYLKO PYTAŁ NIE LOL2 IHAHAH NASZA-KLASA.

Ciebie to na pewno w szkole nie nauczyli pisać. O zespołach chorobowych masz też nikłe pojęcie, więc może lepiej zajmij się szachami?
          Raczej warcaby... szachy zbyt skomplikowane bo nie można przyspieszyć razy 5. :mrgreen:

Komentarz

Dobra, nie dajcie się prowokować kolejnemu "koloex'owi" :wink: Gość próbował mnie obrazić, ale po przeczytaniu jego kolejnych postów dochodzę do wniosku, że nie ma sensu mu odpowiadać....

"Ze słów wynika wszystko, z półsłówek - dużo, z milczenia - reszta" - Dlatego właśnie dam sobie spokój...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Dobra, nie dajcie się prowokować kolejnemu "koloex'owi" :wink: Gość próbował mnie obrazić, ale po przeczytaniu jego kolejnych postów dochodzę do wniosku, że nie ma sensu mu odpowiadać....

"Ze słów wynika wszystko, z półsłówek - dużo, z milczenia - reszta" - Dlatego właśnie dam sobie spokój...

Pozdrawiam
              No wiesz ale jak kolo wjeżdża od palantów itp.to ja sobie nie pozwolę w realu już by w pizde dostał.

Komentarz

Pracuję...
              X