Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nissan Silvia 240RS (S100) '83

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nissan Silvia 240RS (S100) '83

Witam
    Otóż mam pewien problem, poszukuję samochodu Nissan Silvia 240RS '83 i nigdzie nie mogę znaleźć, owszem wersja Rally Car jest do wygrania w wyścigu Swiss Alps (Hard), ale Ja chcę zwykłą wersję drogową która jest w legendarnych samochodach Nissana (dostępna tylko w kolorze White), sprawdzałem listę samochodów do wygrania i nigdzie nie ma wersji szosowej, sprawdzałem też listę z samochodami używanymi z Used Cars Room 1 i jak na złość nigdzie nie ma...

Jeśli ktoś ma taki samochód w Swoim garażu proszę dać znać, gdzie i kiedy można go odblokować, bo jest możliwe, że coś przeoczyłem a nie sądzę żeby twórcy gry dali nam samochód na który możemy jedynie "popatrzeć"...

Z góry dziękuję, i liczę na waszą pomoc :wink:

Pozdrawiam

Re: Nissan Silvia 240RS (S100) '83

Ja mam ten wóz, robiłem z nim nawet kiedyś sesję zdjęciową (siedzi na dysku i czeka na "lepsze czasy" )

Jest to jeden z najrzadszych wozów w grze. Pojawia się kilka razy w cyklu rocznym w Used Cars 1 (w najstarszych).

Oto fotki tej "bestii":

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
      Jest to jeden z najrzadszych wozów w grze. Pojawia się kilka razy w cyklu rocznym w Used Cars 1 (w najstarszych).
      Wielkie dzięki, nawet myślałem, że pewnie tam, ale jeszcze nigdy na nią nie trafiłem, a mam wszystkie Silvie oprócz właśnie tej "ereski" :wink:
      Jeszcze raz wielkie dzięki BelegU$ A samochód jest wspaniały

Pozdrawiam

Komentarz

Używane 80s'.
        Tydzień 72, 84.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
          Używane 80s'.
          Tydzień 72, 84.
          Bardzo dziękuję Witek, fajnie, że sprawdziłeś

Pozdrawiam

Komentarz

"Ja mam ten wóz, robiłem z nim nawet kiedyś sesję zdjęciową (siedzi na dysku i czeka na "lepsze czasy" )"

Witam chciałbym nie robic nowego wątku więc się zapytam...PS2 nie ma dysku twardego jak komputer........Czy mógłbyś mi powiedzieć jak to tak możesz robić, że na komputerze masz zdjęcia, jeśli to możliwe??????????? Pozdrawiam

Komentarz

Za pomocą np. Pen Drive, jest odpowiedni temat - poszukaj.

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
              X