Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kolejne pytanie!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kolejne pytanie!

Moje pytanie brzmi :mrgreen: ,czy można przechodzic Deutsche Touring Meisterschaft po kilka razy aby dostac clk-gtra i go potem sprzedac

Re: Kolejne pytanie!

Zamieszczone przez Yakuza
    czy można przechodzic Deutsche Touring Meisterschaft po kilka razy aby dostac clk-gtra i go potem sprzedac
    Każdy wyścig możesz przechodzić tyle razy ile tylko chcesz, tylko zawsze należy wybrać "Clear" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ale tu akurat sie nie pojawia opcja clear i don`t clear gdy klikam na jakis wyscig to od razu mi sie włącza i nie wiem co mam robic czy przechodzic czy nie bo to duzo czasu leci.??

Komentarz

Hmm, w takim razie nie pomogę, ale może warto po prostu przejsć raz i sprawdzić :wink:
        Jeśli chcesz się dorobić, to osobiście bardziej polecałbym Ci El Capitan 200 Miles, wygrywasz za niego Toyotkę Minoltę za którą można dostać prawie 800,000Cr :wink: A na B-Specu przyśpieszonym X3 trwa on jakieś 40-50 minut, więc warto co jakiś czas sobie przejechać :wink:
        Z takich "szybkich" zarobków to można przejechać jeszcze Capri Rally który znajduje się w Specjal Conditions, wygrywasz za niego Toyotkę RSC Rally Car, którą możesz potem sprzedać za 265 tysięcy, jest to najlepszy zarobek jakiego możesz dokonać każdym autem powyżej 200-250 HP no i w jakieś 10 minut :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Hmm, w takim razie nie pomogę, ale może warto po prostu przejsć raz i sprawdzić :wink:
          Jeśli chcesz się dorobić, to osobiście bardziej polecałbym Ci El Capitan 200 Miles, wygrywasz za niego Toyotkę Minoltę za którą można dostać prawie 800,000Cr :wink: A na B-Specu przyśpieszonym X3 trwa on jakieś 40-50 minut, więc warto co jakiś czas sobie przejechać :wink:
          Z takich "szybkich" zarobków to można przejechać jeszcze Capri Rally który znajduje się w Specjal Conditions, wygrywasz za niego Toyotkę RSC Rally Car, którą możesz potem sprzedać za 265 tysięcy, jest to najlepszy zarobek jakiego możesz dokonać każdym autem powyżej 200-250 HP no i w jakieś 10 minut :wink:

Pozdrawiam
          ja tam wole przejsc te wyscigi na a-specu no ale jak kto woli zeby sie "dorobic" polecalbym ci tez tsukuba wet normal wlasnie sie zastanawiam czemu wszystcy sie tak rzadko wypowiadaja o tsukubie a mowie o normalu fordem gt40 przejedziesz ze spokojem a dostajesz bodajze mazde 6 która jest warta chyba 200 tys moze troche mniej

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
            dostajesz bodajze mazde 6 która jest warta chyba 200 tys moze troche mniej
            100 tysięcy mniej :wink: Sprawdź najpierw coś a potem dopiero pisz :wink:
            W 8-10 minut można przejśc Capri Rally, i to jest bez wątpienia najlepszy zarobek w grze :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Zamieszczone przez Kamil210
              dostajesz bodajze mazde 6 która jest warta chyba 200 tys moze troche mniej
              100 tysięcy mniej :wink: Sprawdź najpierw coś a potem dopiero pisz :wink:
              W 8-10 minut można przejśc Capri Rally, i to jest bez wątpienia najlepszy zarobek w grze :wink:

Pozdrawiam
              No to napisałem troche mniej[żart] nie no ale dawno juz tego nie przechodzilem a nie chcialo mi sie właczac zeby sprawdzic :wink: :wink:

Komentarz

Pracuję...
              X