Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mam problem!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Mam problem!!

Siema wszystkim,mam problem otóż mam 35% gry i chce miec wiecej,więc przeszedłem wszystkie beginnery i wziąłem się za professionale i w tym tkwi mój problem.Mam zaliczone wszystkie wyścigi oprócz supercar festival i tego ostatniego.Przejechałem wszystkie wyścigi w supercar festival oprocz ostatniego na Infineon Raceway.Po prostu nie mam juz siły do tej gównianej trasy,jeżdżę Fordem GT na maxa stuningowanym ale non stop gdy jestem na pierwszym miejscu to coś mi nie wychodzi i przyjeżdżam na drugiej pozycji bo wyprzedzi mnie albo Cadillac CIEN,albo Volkswagen W12 Nardo.Jeszcze jedno czemu jak wchodze w ten wyścig mając Cadillaca Cien nie chcą mnie wpuścic przecież w tym wyścigu on też jeździ?Aha i chce to przejśc na b-spec.

Re: Mam problem!!

Masz trochę za małe obrazki w podpisie. Może dlatego.
    narancs alternativa

Komentarz

To pierwsze W polu temat wpisujemy skróconą treść problemu, a nie samo stwierdzenie jego istnienia.
      Nastepnie natychmiast usuń te zdjecia z twojego podpisu. Opanujcie sie i przestańcie robić jarmark!!! Wielkość twoich ulubionych aut jest wieksza od treści którą starasz sie przekazać. To nie dotyczy tylko Yakuzy ale i nowych userów forum.
      Powoli trace Cierpliwość do takich "Oczywistych" spraw. Można to powtarzać do bólu razem z uzywaniem Edycji( nie kupuje takich rzeczy ,że w załącznik ma ograniczoną ilość, są serwisy hostingowe jaki http://imageshack.us i http://fotosik.pl)
      oraz używanie wyszukiwarki( choć nie zawsze pomaga).
      Tyle organizacji.

Co do wyścigu Na Infienion, to Jak mawia mój dziadek jak g...o nie umie pływać to narzeka na wode (mimo pejoratywnego wydźwieku wystarczająco mobilizuje )
      Tor ma specyficzna charakterystykÄ™ sÄ… dwie metody:
      a) Z masterujesz tor tak, że z zamknietymi oczami go przejedziesz,
      b) Zmienisz samochód na coś zwinniejszego np. M5
      Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Cholera to w takim razie ja też mam problem. Robie licencje special na złoto i przy niektórych musze spędzić więcej czasu niż przy innych. Dlaczego?

PS.
        Jak mawia mój dziadek jak g...o nie umie pływać to narzeka na wode
        Genialny tekst!

Komentarz

Ale mnie to wkurzyło,kupiłem tego M5 i stunowałem na maxa i b-spec sobie nie poradził,a potem tak dla jaj pojechałem Fordem GT na a-specu i przejechałem na pierwszym miejscu za pierwszym razem.Ale dzięki wielkie za pomoc,aha i już skasowalem te zdjęcia furek tak jak chciałeś. Morał jest taki,warto się troche pomęczyc a nie z każdą głupotą na forum latac. :wink:

Komentarz

mi wystarczyło "zwykłe" M5 i wpadło 198 punktów A-spec
            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Ja przeszedłęm to...Toyotą Tacoma po tuningu! Bez jaj, ale konieczne jest nitro i trochę przymróżyc oko na fai rplay i da się

Komentarz

Bo problem cały jest w tym, że większość początkowych graczy mysli, że do przejścia wyścigu potrzeba "stjuningować auto na maxa" a potem jazda, a to g*wno prawda. Nie wszystkie wyścigi w GT da sie tak przejść. Trzeba zapoznać się z torem, poćwiczyć itd. a nie tak chop, siup malutka....
                Poza tym żadnej satysfakcji z tego.

Komentarz

Ja mam 75% gry i nie mogę tego przejechać ,apropo jeżdże w GT od 4 lat i dupa, uczyłem sie od podstaw grać ale mam problem z tym wyścigiem na koniec professionala jakim autem ten wyścig próbować przejechać próbowałem "BMW RACE CAR"

Komentarz

PracujÄ™...
                  X