Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licence..........

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Licence..........

Mam pytanie dotyczące licencji, mam wszystkie złota, pamiętam to do dziś jak ja się wkurzałem żeby mieć złoto na wszystkich licencjach, powiem krótko, straszna męka, mam pytanie czy wygrywa się tam auta bo do tej pory nic się chyba nie wygrywa, może już nie pamiętam, proszę o odp. Pozdrawiam Fanów

Nagrody za licencje

Licencja B
    Wszystkie Medale na Brąz: Volkswagen Lupo 1.4 '02
    Wszystkie Medale na Srebro: Mazda Kusabi '03
    Wszystkie Medale na Złoto: Honda S500 '63

Licencja A
    Wszystkie Medale na Brąz: Pontiac Sunfire GXP Concept '02
    Wszystkie Medale na Srebro: Honda Dualtone '01
    Wszystkie Medale na Złoto: Nissan Skyline GT-R (Gran Turismo Version) '01

Licencja iB
    Wszystkie Medale na Brąz: Nike One 2022
    Wszystkie Medale na Srebro: Mazda RX-8 Concept (Type-II) '01
    Wszystkie Medale na Złoto: Jensen Healey Interceptor Mk.III '74

Licencja iA
    Wszystkie Medale na Brąz: Nismo 270R '94 (S14)
    Wszystkie Medale na Srebro: Nissan GT-R Concept (TokyoShow) '01
    Wszystkie Medale na Złoto: Dome Zero '78

Licencja S
    Wszystkie Medale na Brąz: Mercury Cougar XR-7 '67
    Wszystkie Medale na Srebro: Pontiac Solstice Coupe Concept '02
    Wszystkie Medale na Złoto: Ford Model T Tourer '15

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Licence Center...........?

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzięki wielkie!!

Komentarz

Mam do Was wielkie pytanie czy gracie w GT4 na padzie???????........bo ja tak, właśnie zacząłem od nowa grać i zdobywam powoli licencje na złoto, powiem tak jest bardzo trudno zdobyć złoto na padzie, mam pytanie czego w licencji zwykłej A i B była POMOC w graniu tzn. że jak się wcisnęło R3( analog ) to była tam taka pomoc, a w licencji już INTERNATIONAL nie ma tego czego tak???????????? Z góry dziękuje i Pozdrawiam Fanów Gry

Komentarz

Zamieszczone przez KrzysztofRaceCar2008
          Mam do Was wielkie pytanie czy gracie w GT4 na padzie???????
          Mamy dla Ciebie wielką odpowiedź: Zależy od tego kto co ma . . . . Ja mam pada, a za jakiś czas planuję zakup G25, na razie brak środków na nią :wink:
          powiem tak jest bardzo trudno zdobyć złoto na padzie
          Zależy jak dla kogo, ja mam prawie wszystkie już na złoto, brakuje mi tylko kilku cząstkowych, między innymi Mini na Tskubie, złowieszczy shit . . . .
          mam pytanie czego w licencji zwykłej A i B była POMOC w graniu tzn. że jak się wcisnęło R3( analog ) to była tam taka pomoc, a w licencji już INTERNATIONAL nie ma tego czego tak????????????
          Dziwnie piszesz . . . . Ale wiem o co Ci chodziło, otóż jest tak dlatego, że twórcy gry w pierwszych licencjach pragną nauczyć Cię jak prawidłowo hamować na torze, przejeżdżać zakręty itp. a potem >>> Radź sobie sam :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Licence..........

mi zostalo jeszcze tylko special do zaliczenia, oj czuje ze bedzie troche zabawy Wszystko juz inne zaliczylem na zloto i to tez planuje, no samochody takie sobie za te licencje, ale liczy sie satysfakcja i jaka radosc jak w koncu sie uda zaliczyc jedna misje po calym dniu meczenia he.Ktos jeszcze sie bawi w to zaliczanie na zloto albo bawil? Ktore misje byly dla was najtrudniejsze??

Komentarz

Ja się bawiłem w złoto.......i powychodziło srebro xD i to nie we wszystkich Miałem się bawić, ale widze że auta do wygrania są cienkie.więc najpierw wyścigi
              Mam pytanko: Czy aby przejśc gre na 100% to trzeba mieć te licencje na złoto??
              TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Zamieszczone przez teqiller
                Ja się bawiłem w złoto.......i powychodziło srebro xD i to nie we wszystkich Miałem się bawić, ale widze że auta do wygrania są cienkie.więc najpierw wyścigi
                Mam pytanko: Czy aby przejśc gre na 100% to trzeba mieć te licencje na złoto??
                Nie trzeba.

Komentarz

Jak na razie gram na padzie i bez problemu zdobywam złote medale już zrobiłem pierwsze 4 teraz została mi S licecnc

Komentarz

Ale fuks.......4 razy pod rząd w iB na złoto
                    W iB na złoto musze jeszcze 3
                    TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Cholera, dlaczego te ****** trasy szutrowe są nawet w licencjach? Yamauchi niech cie szlag

Komentarz

To chyba jedne z łatwiejszych licencji. Nie chwaląc się mam wszystko na złoto :mrgreen:

Komentarz

Mi brakuje tylko jednego złota w ostatniej licencji S. Trzeba przejechać meśkiem poniżej 07.07xxx - tak mi się wydaje o ile pamiętam

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                            To chyba jedne z łatwiejszych licencji. Nie chwaląc się mam wszystko na złoto :mrgreen:
                            Grasz na padzie? Na pewno okażą się łatwiejsze jak będę je tłamsił bitą godzinę, nie zmienia to jednak faktu że dla mnie trasy szutrowe w licencjach to pomyłka (co innego oddzielna z samymi zadaniami z gatunku 'dróg nie zaliczanych do dróg twardych')

Komentarz

Tak, na padzie. Polecam oglądanie filmków instruktażowych, mi pomagały.

Komentarz

Pracuję...
                              X