Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Hmm Problem.. :/

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Hmm Problem.. :/

Czesc wam ! Widze ze niezle sobie radzicie w tej grze ale ja mam pytamie dotyczace wyscigow 24h. jesli nawet jade je na B-Spec mode x3 speed to troche to trwa, czy mozna gre zapisac podczas wyscigu czy jak to mozna rozwiazac ?? Z gory dziekuje wam

Re: Hmm Problem.. :/

Nie ma takiej opcji. Musisz to po prostu przetrwac. Wystarczy wolny dzień i odliczyc sobie od wolnego czasu 9 godzin, bo tyle mniej więcej zajmie Ci wyścig 24h na B-spec x3. Powodzenia.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Szczerze to tak wlasnie myslalem ale myslalem ze jest jakis patent na to. No coz czasu mam az nadto wiec trzeba bedzie poswiecic jakis dzionek na "fascynujaca" jazde
      Dziekuje za Odp

Komentarz

Cóż, najfajniej to przejeżdżac taki wyścig na A-spec, ale do tego potrzeba kierowców zmienników

Pamiętaj, że jadąc w B-spec x3 po wyjeździe z boksów tempo wraca do rzeczywistego i trzeba znowu ustalac na x3. Najlepiej ustalic co ile czasu auto wjeżdża do pitu i co ten czas zajmowac się tym
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wiem wiem dlatego tez szukam jakies tworcze zajecie jak jade na B-Spec

Komentarz

A Ja zamierzam Nurburgring 24h zrobić na A-Specu, La Sathre przejechałem na B-Specu, z tym, że wersję z tymi trzykanami i tak musiałem jechać na A-Specu, bo wersja PAL ma najwyraźniej błędy i zawsze "walił" w bandy bez hamowania na tej długiej prostej.
            Ale nie wiem, chyba to raczej w wakacje bo teraz to raczej nie dałbym rady 24h przed konsolką przesiedzieć (szkoła itp.)
            Zamieszczone przez LoleKarol
            szukam jakies tworcze zajecie jak jade na B-Spec
            Hmm, no wiesz, GT4 wymaga poświęceń, ale Ja polecałbym Ci oglądać jakieś filmy w TV w tym czasie, i tylko obczaić co ile mniej więcej zjeżdza do Pitu, i co tyle czasu, przełączyć sobie na AV kliknąć, i dalej oglądać TV, osobiście tak robiłem na LaSathre24h :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas, sam chyba nie dasz rady przejechac 24h... palce Ci odpadną
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zapisać stanu gry się nie da ale można dać pauzę. Np. Zaczynasz wyścig popołudniu o godz.17.00, jeżdzisz do 22.00 (B-spec x3) potem w trakcie wyścigu dajesz pauzę, gasisz telewizor i idziesz spać. Rano włączasz telewizor i jedziesz sobie dalej. Ja mam czarnego slima i tak bardzo się nie grzeje nawet jak pochodzi kilkanaście godzin non-stop.
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ale to już chyba lepiej jechac na B-spec i olewac ponowne ustawiania czasu na x3.
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

W takim razie te wyscigi jeszcze troche poczekaja Dzieki chlopaki za wypowiedzi

Komentarz

A ja się już nie mogę doczekać starcia na Nurburgring 24h i nagrody Polyphony Formula GT. Już to zaplanowałem.
                      Piątek wieczór poświęcę około 4 godz na powracanie w B-specu do prędkości gry x3 a na noc zostawię niech sobie jeździ.
                      Sobota rano - śniadanie i dokończenie misji.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
                        Piątek wieczór poświęcę około 4 godz na powracanie w B-specu do prędkości gry x3 a na noc zostawię niech sobie jeździ.
                        Sobota rano - śniadanie i dokończenie misji.
                        Heh, Jaki plan zajęć :wink: Nieźle to rozplanowałeś :wink:
                        Mi natomiast zostało jeszcze Le Mans 24h, i będe przechodził w wakacje

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                          Heh, Jaki plan zajęć :wink: Nieźle to rozplanowałeś :wink:
                          Mi natomiast zostało jeszcze Le Mans 24h, i będe przechodził w wakacje

Ale tylko w Endurance Hall czy do 100% gry?

Komentarz

Do 100% gry brakuje mi jeszcze Driving Missions 34, jednego z LeMans 24h, i mistrzostw Formula GT :wink: Aktualnie mam 97,8% ukończenia :wink:

Taki mały OT :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                              Do 100% gry brakuje mi jeszcze Driving Missions 34, jednego z LeMans 24h, i mistrzostw Formula GT :wink: Aktualnie mam 97,8% ukończenia
                              To gratuluję stalowych nerwów. Ja mam 81 i trochę % i już mi się nie chce brać udziału w zawodach

Komentarz

Pracuję...
                              X