Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zajawki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zajawki

Macie coś takiego ze jak was najdzie na jakiś typ auta to katujecie je tygodniami. Np zajawka na auta japońskie, luksusowe limuzyny, zajebiście szybkie race cars? Jak to u was wygląda. Ja przyznam że u mnie często się zmieniają gusta jeśli idzie o gre i jak się już wkręcę w jakiś typ aut to katuje je bardzo długo
    Ostatnio przezywam wene na stockowe japończyki, tylko opony najlepsze kupuje a resztę zostawiam. śmiesznie sie jezdzi na standardowym zawieszeniu bo auta latają na wszystkie strony i strasznie się hustaja

Re: Zajawki

Ja mam ostatnio zajawkę na wielkie białe limuzyny, i prostą na torze Test Course, piruety, i bujanie autem, ogólnie Saudi Drifting . . . . . Super to jest

Pozdrawiam

Komentarz

Ja mam nie na typ auta ale typ opon. N3 (standardl/road) zakladam do wszystkiego co nie jest czysto wyscigowe..
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

A ja ostatnio ciągle kupuje małe, czarne autka i daje do nich czarne felgi Ogólnie wszystkie auta robię w stylu black on black )
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Hehe taką zajawke też kiedyś miałem tylko że dawałem czarne fele do wielkich sedanów

Komentarz

A ja na samochody, na które wielu z was nie zwraca uwagi, nigdy nie było pisane o nich na forum. Np Corolla WRC, Toyota MR-2(nie MR2), RUF 34000S.

Komentarz

Ja ostatnio na muscle cars, te stare ;]

Komentarz

A ja mam kota na punkcie nissan gt-r skyline mój faworyt to model N1 .Pozdrawiam

Komentarz

Witam!

Ja podobnie jak koledzy mam pingla na punkcie jednego auta - od jakiegoś czasu non-stop katuję mojego Mitsubishi Lancer EVO VII....podrasowanego oczywiście ;-)

no i jeszcze jedno "zboczenie" myjka dla samochodu po każdym wyścigu hehehe.....jakoś trzeba się prezentować na torze

pozdrowionka

Komentarz

A Ja mam ostatnio na Mazdę MX-5, kupiłem sobie kilka różnych wersji, staram się dobrać ciekawe felgi, no i może kiedyś zaprezentuję w Swoim temaciku zdjęciowym moją kolekcję :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Wycieczki poza tor i sprawdzanie prędkości max

Komentarz

Ja mam jeszcze zajawkę, ale może to bardziej jest fobia . . . .
                        Mianowicie wszystkie z Moich 142 samochodów które aktualnie posiadam w garażu mają wymieniany olej po każdym wyścigu, zawsze są umyte, mają 100% tunningu i glebe, po prostu wszystkie . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

To nie jest "fobia" ty po prostu o nie dbasz

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
                            To nie jest "fobia" ty po prostu o nie dbasz
                            Hmm, no niech tak będzie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

ostatnio kupuję auta, o których w ogóle nic nie pisze się na Forum. Np VIPER GTS '99 Po kompletnym tuningu 947KM i Bardzo dobrze trzyma się drogi.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X