ja przeszedłem go nissanem fairlady z lm (za wygrana w japan championchip). jest cholernie trudno ale mam sposób na te super-autka które sie tam scigaja... ja na pierwszym zakrecie... po prostu wale w jego przód tak aby zakrecil bąka... wtedy masz kare ale on sie troche czasu zbiera
Re: Jakim samochodem przejsc TSUKUBA WET RACE hard
Ja przeszedłem bez problemu toyotą minlotą, miałem jakieś 10 sec. przewagi tylko trzeba zawieszenie ustawic :
Damper jak najwięcej
Ride height jak najmniej + Nitro
Najlepiej Toyotą RSC RALLY RAID CAR, poprostu na starcie nitro, walisz w przeciwnika, a on leci daleko na bandę ponieważ Toyotka troche waży.....a na krótkim odcinku potrafi się ładnie rozpędzić....prawie zdublowałem w ten sposób...
ja zrobiłem to escudo zaraz na poczatku gry najpierw zrobiłem licencje a potam po koleji wygrywałem wszystkie wyscigi od easy do hard tan jeden wyscig robił problemy ale trening...
Pamiętam, ze ten wyścig był zdecydowanie najłatwiejszy ze wszystkich w Special Conditions... wydaje mi sie że już był taki temat, bo pamiętam że korzystałem z zawartej w nim rady. Wydaje mi sie, że przejechałem to SLem 65 AMG, troche rozpychając się łokciami
Komentarz