Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

B-Spec-POMOCY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• B-Spec-POMOCY

Witam.
    Mam kłopot z jazdą w trybie B-spec, mianowicie po 2 okrążeniu "mój" kierowca sam jedzie do pit stopu. Nie wciskam "O", nie każe mu jechać a on i tak robi swoje i tak oto przegrywam wyścigi. Są to krótkie wyścigi, więc paliwo i opony odpadają. Każe mu tylko jeździc ofensywnie (ustawiam na 5) i włączam tą ikonkę obok (overtake - jest ona zapalona cały czas) i koniec.
    ProszÄ™ o pomoc.

A to sie dzieje tylko na 1 trasie czy na każdej??

Może to jest na Motorworld? Tam na ostatnim zakręcie często komp wpada

No cóż skoro to krótkie wyścigi to może lepiej przechodzić je na A-Spec?
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

dzieje się to na wszystkich wyścigach "PROFESIONAL". Chce po prostu podszkolić swojego kierowcę, bo potem może się przydać
      JA GT4 mam na PS2- może to ma jakieś znaczenie?

Komentarz

raczej nie ja tez gram na PS2. ja rozkminilem kilka trickow z trybem B-Spec

Komentarz

Zamieszczone przez Kwinto
          Może zdradzisz nam te twoje tricki, napewno wielu jest ciekawych jakie to

Komentarz

Zamieszczone przez Kwinto
            Ja również dołączam się do powyższej prośby.

Komentarz

Jeśli chodzi o podszkolenie naszego kierowcy to ten tekst może być pomocny. Jest po angielsku i jest też troche przydługi, no ale cóż :wink:

Komentarz

jeden z nich (jedyny) xD to na jednej z tras jest dlugi zakret (ta trasa gdzie mozna sie scigac w deszczu, zapomnialem jak sie nazywa), rozpedzamy auto i z duza predkoscia wbijamy sie na droge prowadzaca do PIT IN, auto nie wiedzie do strefy serwisowej bo wypadnie ze zjazdu. no i w tym momecie jak jeszcze jestesmy na drodze do PIT IN pokazuje sie nam dobrze znana nam ramka szybko przestawiamy w tryb B-Spec i scigamy sie dalej tylko ze kieruje za nas nasz kierowca i w dodatku bez wjezdzania do PIT IN
                pewnie i tak juz dawno do tego doszliscie...

Komentarz

PracujÄ™...
                X