Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy na forum co ze zdjęciami chce się pokazać

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy na forum co ze zdjÄ™ciami chce siÄ™ pokazać

Witam,

Pierwszy post na forum także wypadałoby sie przywitać Mam nadzieje, że na stale się tutaj zadomowie. W GT gram głównie dla przyjemności...nie dla %, nie dla wykręcania czasów itp., od tak pojeździć, popatrzeć na samochody, poślinić się trochę.... Zdjęcia zrobiłem dzisiaj i pomyślałem, że może je pokaże jakiejś szerszej publiczności. Większość tutaj fotek było delikatnie retuszowane w photoshopie (głównie kolorystyka, bo u mnie na kompie jakieś mdłe te zdjęcia), niektóre całkiem pojechane w stronę jakiegoś efektu....nic tylko oceniajcie, ale uczciwie

pozdro

Witam na forum
    A co do fotek to mogło byc lepiej ,ale też mogło być gorzej chyba

Komentarz

Również witam nowego wsród nas. co do fotek nie są złe ale można poprawić kilka rzeczy. Nastepne fotki z pewnoscią beda lepsze.
      pozdrawiam
      Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

fajne fajne, ale jakos taka strasznie ujowa...wez sobie ustaw w GT na lepsza :wink:

Komentarz

Witam witam nowego usera
          Fotki naprawdę fajne...czekamy na następne...i bardzo mi sie podobają fotki Forga GT
          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Witam :wink: Co do Vette, range'a i GT40 to muszę przyznac że są świetne...reszta średnia ale nie jest źle.

Komentarz

Również witam. Fotki całkiem, całkiem ..... Mogłyby być lepsze jakościowo, ale ostatnia z Vanquish'em jest naprawde niezła :wink:.

Komentarz

Hej hej hej

Jakośćtych fotek jakoś przedziwnie słaba... Chodzi mi o jakość taką techniczną, a nie o błędy autora. Zdjęcia vette i Forda GT są wspaniałe. Reszta nieco gorsza, ale nie są złe.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zdjęcia Forda wprost genialne według mnie :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Dzieńdobrrrry. Nazywam się Czesio.......

heh fajny taki pierwszy post. Powiem to samo co poprzednicy o zdjęciach. Ale fotki Forda GT no pycha. Tylko pogratulować kucharzowi
                    Życie się zaczyna po 300 km/h

Komentarz

Dzięki bardzo za liczne odpowiedzi i uwagi

Qrna z tą jakością to nie wiem dokładnie o co wam chodzi Subarka wygląda jak wygląda bo miało zajeżdżać trochę cell shadingiem (ale skoro tak myślicie to znaczy, że chyba nie wyszło) Druga fotka też była stylizowana na taką hmmm brudną i brzydką...z resztą już sie tak intensywnie nie bawiłem po prostu poprawiłem kolory A w GT przy zapisywaniu zdjęcia mam ustawione na najlepszą jakość. Także nie wiem czy wasze uwagi dotyczące jakości odnoszą się do tych dwóch screenów czy też do ogółu...

P.S.
                      Jak teraz patrze na tą Subarke to stwierdzam, że naprawde mi nie wyszło...
                      A no i Range za mocno wyostrzyłem dlatego przy normalnym rozmiarze widać mocno szum...

Ale dzięki bardzo za uwagi jak coś bęede miał nowego to wrzuce...

Pozdrawiam

Komentarz

6sta fotka od góry...poprostu świetna :wink:

Komentarz

Nie patrząc na sprawy techniczne (ostrość, kolory itd., bo to trzeba poprawić :wink: ) tylko na wizje, pomysł, nie wiem jak nazwać, ale wiecie o co chodzi, to wg mnie 9/10 pkt. Rewelacja!

PS. Aston Martin, Ford GT (ten przy wyjeździe z boksu) i Corvette na miniaturkach --> genialnie.

Komentarz

Twoj Aston właśnie zagoscił u mnie na pulpicie
                            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Tak.. dzieki fotce z Astonem zrobilem pare tysiecy km autkami tej marki
                              A Subaru tez mi sie nie podoba.. Rozumiem zabawy fotoszopÄ… ale do mnie nie trafily..
                              maruda
                              A-spec 17,839 km

Komentarz

PracujÄ™...
                              X